Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ana Maria Popescu trage tare să fie în formă la prima competiţie a anului: ”Va fi o provocare pentru mine”

VIDEO | Ana Maria Popescu trage tare să fie în formă la prima competiţie a anului: ”Va fi o provocare pentru mine”

Alte sporturi

Comentarii

Anul 2019 va fi unul foarte dificil pentru sportivii care vor să prindă un loc la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Printre aceştia se numără şi Ana Maria Popescu, care la ultima ediţie a Jocurilor, în 2016, a câştigat aurul cu echipa. Prima competiţie a anului pentru Ana Maria Popescu va fi la sfârşitul acestei luni.

”Este vorba despre Cupa Europei, o competiţie intercluburi unde voi merge cu echipa CSA Steaua, iar apoi va fi competiţia de Cupă Mondială de la Barcelona, competiţia care strânge cele mai multe spadasine. De cele mai multe ori peste 300 de spadasine sunt înscrise la această etapă de Cupă Mondială”, a spus Ana Maria Popescu.

Campionatul European şi Campionatul Mondial de anul acesta vor fi însă adevăratele teste, care pot asigura biletele pentru Tokyo.

”Fiecare competiţie va fi o provocare pentru mine, mai ales că sunt sportive care au revenit în circuit, sunt alte sportive care culmea, acum au ales să îşi ia o pauză, o să fie ca de obicei o provocare fiecare competiţie”, a mai spus Popescu.

Afla mai multe despre: ana maria popescuscrima 

viewscnt
Articole similare