Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Analiză DURĂ a lui Cornel Dinu: ”Au adus tot felul de rebuturi. Alo, măi Răduţă, măi Iorga! S-a terminat antrenamentul”

VIDEO | Analiză DURĂ a lui Cornel Dinu: ”Au adus tot felul de rebuturi. Alo, măi Răduţă, măi Iorga! S-a terminat antrenamentul”

Dinamo București

Comentarii

Cornel Dinu a vorbit la Minutul 91 despre partida dintre Poli Iaşi şi Dinamo Bucureşti. Nume legendar al fotbalului românesc şi al echipei din Ştefan cel Mare, Dinu i-a mitraliat pe fotbaliştii de la Dinamo.

Nici conducerea, nici jucătorii nu au scăpat de analiza dură a lui Cornel Dinu după eşecul ”câinilor” de la Iaşi.

Expertul Telekom Sport a explicat în cadrul emisiunii Minutul 91 care ar fi viziunea sa la clubul din Ştefan cel Mare: ”Nu au contat în această partidă cu Iaşi, care a zburdat. Rednic a adus vreo 20 de jucători, de prin octombrie. De data aceasta sunt aduşi 16 jucători, fără niciun fel de noimă. Cum s-a gândit acolo? S-au adus zece jucători care sunt de play-out şi Moura şi Klimavicius şi Bejan şi Sin şi Răuţă şi Bru şi hai să mă opresc, că am zis deja şase. Toţi aduc nişte jucători mai ca lumea, numai la Dinamo nu se găsesc. Bun, nu găsesc să aduc , închei această suliţă care mi-o bag în coaste şi mentalitate. Merg cu jucătorii mei tineri, nu aduc de afară decât dacă sunt nişte interese meschine şi ar fi bine de calculat şi spus adevărul pe faţă. Hai să merg pe băieţii aceştia tineri, decât să aduc tot felul de rebuturi care nu au jucat de cinci, şase luni pe afară. Îl am pe Neicuţescu, îl pe Moldoveanu, îl am pe Popa. Alo, măi Răduţă, măi Iorga! S-a terminat antrenamentul, i-ai pe toţi şapte şi mai faci o oră jumate cu ei, să vezi cum cresc jucătorii şi nu mai ajung la Fortes de la divizia a treia şi merg cu copiii mei crescuţi” a tunat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Nici măcar Mattia Montini nu a fost menajat de ”Procuror”: ”Uită-te la Montini, a dat trei goluri cu Craiova că s-a lovit mingea de el prin careu. Dar când îl scoţi în afară şi îl duci la 30 de metri de poartă e străin” a mai spus Cornel Dinu la Minutul 91.

Afla mai multe despre: cornel dinuminutul 91 

viewscnt
Articole similare