Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Analiza lui Cristi Balaj la golul controversat care a scos-o pe Astra din play-off: "Discuţia e în felul următor"

VIDEO | Analiza lui Cristi Balaj la golul controversat care a scos-o pe Astra din play-off: "Discuţia e în felul următor"

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra a fost egalată în deplasarea de la Hermannstadt în minutul 88, după o fază controversată. În urma acestui gol, giurgiuvenii au ratat calificarea matematică în play-off, iar acum acum nevoie de un punct în meciul cu Sepsi pentru încheia sezonul regulat în primele şase echipe.

Expertul Telekom Sport, Cristi Balaj, a analizat faza controversată şi le-a dat dreptate arbitrilor partidei care au lăsat jocul să continue, iar Hermannstadt a egalat prin Adrian Bălan.

"Discuţia e în felul următor: dacă atacantul de culoare atinge mingea cu talpa, atunci vorbim de o deviere, iar dacă nu atinge mingea putem spune că Tamaş duce piciorul către minge şi nu e offside.

Trebuie să existe comunicare între Colţescu şi arbitrul asistent. Dacă centralul partidei a stabilit că atacantul nu a atins mingea, trebuie să-i dăm credit, pentru că, din imaginile pe care le vedem, noi putem doar să avem supoziţii" , a declarat Cristi Balaj.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe