Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andone are probleme mari înaintea meciului cu Gaz Metan. Doi jucători ai Astrei s-au îmbolnăvit: "Băieţii sunt panicaţi"

VIDEO | Andone are probleme mari înaintea meciului cu Gaz Metan. Doi jucători ai Astrei s-au îmbolnăvit: "Băieţii sunt panicaţi"

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra se pregăteşte pentru meciul cu Gaz Metan, care va fi sâmbătă, de la 17:30, în direct la Telekom Sport 1, însă Bogdan Andone are nenumărate probleme de lot chiar înaintea partidei cu medieşenii.

"E o situaţie delicată şi dificilă într-un fel, ar fi bine să se joace, activităţile sportive ar trebui să aibă continuitate, dar în alt fel cred că ar fi mai bine să se întrerupă aceste activităţi pentru că discutasem cu băieţii acum, chiar erau unii destul de panicaţi de situaţia creată.

Julien Begue nu a venit astăzi, am înţeles că are o problemă medicală din ce mi-a transmis domnul doctor, Ioniţă a avut şi el o infecţie, o problemă la stomac, nu ştiu exact care e situaţia nici cu el şi e puţină nelinişte în vestiar. Concentrarea lor în momentul de faţă nu mai este pentru fotbal, pentru meci şi nu cred că vor reuşi să se capaciteze 100% pentru un meci de campionat.

Julien a mai avut nişte infecţii, a mai lipsit nişte antrenamente, cu antibiotic, deci nu e prima dată la el, iar Ioniţă peste noapte a avut o problemă. În condiţiile date, cu toată panica care s-a creat în Bucureşti, nu ştiu, sunt convins că nu se vor capacita şi nu le stă capul doar la fotbal. Şi din discuţiile avute puţin cu ei, în drum spre vestiar, mai mult întrebau dacă se joacă sau nu meciul.

Va fi extrem de greu să fie focusaţi doar pentru fotbal pentru că primordială e sănătatea ta, a familiei şi cred că toţi sunt preocupaţi de lucrul acesta în momentul de faţă" , a declarat Bogdan Andone.

Antrenorul Astrei a confirmat că partida cu Gaz Metan se va disputa la Giurgiu, în ciuda problemelor apărute cu autocarul venit din Italia în care se aflau 21 de români (DETALII AICI).

"Vom juca la Giurgiu, cu siguranţă. Nu sunt în partea cu vestiarele, sunt în partea opusă, nu există nicio legătură cu zona aceea, deci nu intră nimeni în contact cu cei de acolo şi nu este nicio problemă din punctul ăsta de vedere. Am rămas puţin surprins când am văzut pozele, dar asta e, ăştia suntem, asta se întâmplă la noi în ţară, s-au întâmplat tot felul de lucruri în decursul timpului şi am luat lucrurile aşa cum sunt.

Chiar mi-am făcut şi eu câteva provizii, am luat strictul necesar, probabil ce a luat toată lumea, să ai o apă în casă, o făină, o drojdie, ulei, lucruri care sunt consumabile şi e nevoie să fie în casă. Dar nu ca panică, lucruri normale" , a continuat Bogdan Andone.

Afla mai multe despre: andoneastragiurgiu 

viewscnt
Articole similare