Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andone îi cere de urgenţă transferuri lui Becali la FCSB. Cum se implică Florin Tănase în aducerea lui Vînă: "Eu am vorbit deja"

VIDEO | Andone îi cere de urgenţă transferuri lui Becali la FCSB. Cum se implică Florin Tănase în aducerea lui Vînă: "Eu am vorbit deja"

FCSB

Comentarii

Bogdan Andone a recunoscut că mai are nevoie de transferuri şi a dezvăluit pe ce posturi aşteaptă jucători. Printre fotbaliştii doriţi la FCSB se regăsesc Bradley de Nooijer şi Ionuţ Vînă, de la FC Viitorul, şi Florin Ştefan, de la Sepsi.

"Mai avem nevoie atât numeric, cât şi valoric de câţiva jucători. Avem nevoie de fundaş stânga de calitate. Jucăm cu o improvizaţie acolo în momentul de faţă. Îmi doresc să luăm jucătorii de care avem nevoie în cât mai scurt timp. Nu pot spune 100% că se vor face aceste transferuri, dar am promisiuni că vor veni jucătorii, dintre care şi un fundaş stânga. Să vă garantez 100% chiar nu pot, pentru că nu depinde de mine. În discuţiile avute cu domnul Becali, a spus că o să facă tot posibilul să aducă jucătorii de care avem nevoie.

Florin Ştefan este şi el o opţiune. Şi de Noojier. S-a vorbit despre ei, sunt doi jucători buni şi ofensivi. Avem nevoie de jucători ofensivi pe benzi. Indiferent care dintre ei va fi, important e să vină cât mai repede. Mai avem nevoie de încă un atacant, pentru că stăm doar în Hora acum. Gnohere este accidentat şi va fi greu şi pentru Hora să joace din trei în trei zile. Orice jucător băgăm pe acel post va fi din nou o improvizaţie. Avem nevoie de cel puţin un inter, poate chiar doi. Vedeţi ce se întâmplă şi cu Pintilii. Va fi imposibil să jucăm până în septembrie doar cu aceşti jucători" , a spus Bogdan Andone.

"Nu avem un lot cu care să facem faţă şi în Europa, şi în Liga I. Ne mai trebuie trei, patru jucători pentru a ne descurca. (n.r. despre transferul lui Vînă) Nu am vrut să îl sun direct pe domnul Hagi. Am vorbit cu Ianis şi i-am transmis domnului Becali, iar acum rămâne de văzut. Patronul îl vrea cel mai mult pe Ianis, dar e greu. Ianis va merge afară, la o echipă foarte bună" , a spus Florin Tănase.

Afla mai multe despre: fcsbfc viitorulsepside nooijer 

viewscnt
Articole similare