Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO. Andone, integralist pentru Deportivo în meciul cu Eibar. Fază controversată la final!

VIDEO. Andone, integralist pentru Deportivo în meciul cu Eibar. Fază controversată la final!galerie foto

Stranieri

Comentarii

Eibar - Deportivo la Coruna a fost un nou meci în care Florin Andone n-a reuşit să marcheze, în ciuda faptului că a stat toate minutele pe teren. Ce-i drept, nimeni n-a marcat întrucât s-a terminat 0-0.

Singura oară când meciul a fost animat, a fost în minutele de prelungire, atunci când Eibar a marcat, însă arbitrul a anulat golul pentru un ofsaid evident.

Costel Pantilimon a fost ţinut pe banca de rezerve, la o zi după ce declarase că îşi doreşte să rămână şi în sezonul viitor la Deportivo. 

Deportivo are şanse destul de mari la un succes, întrucat Eibar are evoluţii modeste în ultima perioadă. Mai exact, gruparea antrenată de José Luis Mendilibar are un şir de trei înfrângeri consecutive, toate la scor: 0-3 cu Villarreal, 0-4 cu Celta Vigo şi 1-6 cu Barcelona.

Costel Pantilimon a fost împrumutat pentru un sezon la Deportivo la Coruna. Într-un inverviu acordat pentru Marca înainte de meciul cu Eibar, ”Gulliver” a specificat că nu vrea să se mai întoarcă la Watford. 

„Sper că voi continua aici şi în sezonul viitor, de ce nu? Îmi place clubul, oraşul, suporterii. Cred în acest proiect şi sunt fericit că am un coechipier român, aşa îmi este mult mai uşor. Sunt foarte fericit la această echipă şi pot spune că mă bucur că am ajuns în familia lui Deportivo. Au avut încredere să mă transfere în ultima zi de mercato”, a declarat românul pentru Marca.

Echipa românilor Florin Andone şi Costel Pantilimon, Deportivo la Coruna, are meci duminică, de la ora 13:00, în deplasarea de la Eibar.

Afla mai multe despre: pantilimondeportivoeibarla liga 

viewscnt
Articole similare