Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andone, probleme cu ţânţarii la interviu: ”N-am mai văzut aşa ceva!” :) Ce spune despre transferul lui Laidouni la FCSB

VIDEO | Andone, probleme cu ţânţarii la interviu: ”N-am mai văzut aşa ceva!” :) Ce spune despre transferul lui Laidouni la FCSB

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a pierdut cu 2-1 în faţa Astrei şi a rămas fără victorie în acest început de sezon. Ioan Andone dă vina pe greşelile personale, însă spune că Voluntari putea scoate măcar un egal dacă arbitrul ar fi dat penalty în prelungiri.

FC Voluntari a pierdut cu 2-1 meciul cu Astra, deşi a reuşit să deschidă scorul. De altfel, Ioan Andone s-a declarat mulţumit de prima repriză:

”Prima repriză a fost bună, chiar am dominat, am jucat bine, chiar eram bucuros faţă de ce am jucat la Botoşani. Papazoglou, la câtă pregătire are, ne-a ajutat cât a putut el. Din păcate, greşeli personale. Primul gol, Ricardinho, nu joci niciodată spre portarul tău, portarul a ieşit, nu avea ce căuta să iasă. Golul doi, o minge redublată în centrul terenului. Am avut penalty în mintul 90, cred că 92. Penalty la Armaş. Trebuie să revenim la ceea ce am jucat în returul campionatului trecut cu Bergodi, când eram o echipă bun, făceam greşeli foarte puţine. Acum facem greşeli decisive”

(Laidouni a părut supărat la schimbare?) Poate să fie că în momentul ăla nu mai putea. De asta l-a şi schimbat, dar el a jucat bine. El poate foarte mult, dar are momente din astea aşa în care gâmdeşte ca un copil. Nu ca un profesionist să tragă de el 100%. Poate să fie supărat, dar poate să fie supărat pe el. (A căzut transferul la FCSB?) Eu din ce ştiu... nu l-au luat pe Vînă, aceeaşi poziţie ca el? Eu ştiu că a căzut”
, a declarat Ioan Andone.

Antrenorul lui FC Voluntari a avut la interviuri şi o problemă mai puţin obişnuită: ”(Aţi mai văzut vreodată atât de mulţi ţânţari la un loc?) Nu am mai văzut! Da' nu mai puteţi sta nici la interviu. Foarte mulţi ţânţari, dar aşa e în tot Bucureştiul”.

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare