Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andreea Răducan face tot ce-i stă în putinţă pentru ca tinerii sportivi să aibă ocazia de a deveni mari campioni ai României

VIDEO | Andreea Răducan face tot ce-i stă în putinţă pentru ca tinerii sportivi să aibă ocazia de a deveni mari campioni ai României

Alte sporturi

Comentarii

Preşedintele Fundaţiei Olimpice Române a oferit, joi, cinci burse unor copii talentaţi. Timp de un an, tinerii sportivi vor primi câte 250 de lei pe lună. 20 de copii vor beneficia de aceste burse în 2018: la începutul proiectului, doar 14 primeau acest ajutor.

”Cred că e datoria noastră să încercăm să-i susţinem pe aceşti copii care au confirmat prin rezultatele lor. Sunt muncitori, sunt ambiţioşi. Poate că nu toţi au posibilitatea financiară de a merge la competiţii, de a se hrăni mult mai bine, de a avea un echipament mai bun”, a declarat Andreea Răducan.

”Pentru noi înseamnă foarte mult, pentru că patinajul şi celelalte sporturi sunt scumpe, trebuie să plăteşti antrenorii, mai sunt şi orele pe care uneori le închiriezi. Sunt mulţi factori în care îţi trebuie bani şi mi se pare un lucru foarte bun că s-au inventat aceste burse şi mă bucur foarte mult că fac parte dintre cei care le primesc”, a spus patinatoarea Luiza Ilie.

Afla mai multe despre: andreea raducanfundatia olimpica romanaburse pentru sportivi,  

viewscnt
Articole similare