Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andreea Răducan, gata de schimbări majore după eşecul de la europeanul de Gimnastică: "Putem găsi patru antrenori români care lucrează în străinătate"

VIDEO | Andreea Răducan, gata de schimbări majore după eşecul de la europeanul de Gimnastică: "Putem găsi patru antrenori români care lucrează în străinătate"

Gimnastică

Comentarii

Nicio medalie la Campionatele Europene din Polonia. Acesta bilanţul ruşinos al gimnasticii româneşti. Atât la feminin cât şi la masculin. O contraperformanţă pe care gimnastica românească a înregistrat-o după 40 de ani de supremaţie şi medalii obţinute pe bandă rulantă.

Actualul preşedinte al FR de Gimnastică, Andreea Răducan este gata să taie în carne vie. Nu mai acceptă scuze nici din partea antrenorilor dar nici a sportivilor. Mai mult de atât se gândeşte foarte serios la nişte schimbări majore.
 
Departe de zâmbetul cu care Andreea Răducan i-a obişnuit de-a lungul timpului pe români, supărarea şi îngrijorarea unei posibile necalificări la Jocurile Olimpice de la Tokyo s-au cuibărit în sufletul marii campioane olimpice. Iar acest lucru se simte şi în glasul ei. Andreea a acceptat să vorbească în exclusivitate pentru Telekomsport.ro despre această situaţie deloc confortabilă. "Eu le voi da încredere până la capăt. După care vom trage linie. Sigur că nu este o situaţie uşoară pentru gimnastica românească, dar eu sunt datoare să nu-mi pierd speranţa", a precizat Răducan. Întrebată dacă se gândeşte să schimbe ceva la nivelul conducerii loturilor, Andreea a fost de această dată foarte categorică. "Înainte de Campionatele Mondiale vom avea un Comitet Executiv în cadrul cărui vom cere antrenorilor obiective pentru fiecare sportiv în parte. Cine nu-şi îndeplineşte obiectivul va pleca la clubul de apartenenţă!"
 
Întrebată dacă un antrenor străin ar putea reprezenta o soluţie pentru gimnastica noastră în clipa de faţă, Răducan a fost la fel de directă: "Din cei 700, 800 de antrenori români care antrenează în străinătate cred că am putea găsi patru antrenori care să vină să se implice aici".
 
Nadia Comăneci s-a oferit să ajute gimnastica românească
La ultima sa vizită pe care a făcut-o în ţară, Nadia Comăneci a declarat că este dispusă să-l trimită pe unul dintre angajaţii ei, care predă la şcoala de gimnastică din Oklahoma pentru a se alătura colectivului de la Deva.

Afla mai multe despre: andreea raducance 

viewscnt
Articole similare