Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andrei Burcă a revenit în garnitura lui Dan Petrescu, însă nu a fost de bun augur. "La gol, s-au invitat unii pe alţii. Trebuie să înţelegem că meciurile au 90 de minute"

VIDEO | Andrei Burcă a revenit în garnitura lui Dan Petrescu, însă nu a fost de bun augur. "La gol, s-au invitat unii pe alţii. Trebuie să înţelegem că meciurile au 90 de minute"

Fotbal

Comentarii

Fundaşul central de naţională, Andrei Burcă, a revenit în garnitura lui Dan Petrescu pentru meciul cu UTA Arad, după problemele medicale pe care le-a avut din cauza infectării cu COVID-19.

Andrei Burcă a fost titular şi integralist, duminică seară, în partida cu UTA Arad, din etapa a 11-a a Ligii 1, însă a fost ghinion pentru formaţia sa. Nou-promovata din Arad s-a impus cu 1-0 graţie golului marcat de Ioan Hora, în minutul 75, care a profitat de greşelile în lanţ a defensivei clujene. Pentru CFR Cluj, urmează meciul din Europa League cu AS Roma, de joi.

"Este vina noastră în totalitate. Trebuie să muncim mai mult, să fim mai determinaţi pe teren, pentru că nu se poate. Este al doilea eşec în campionat acasă şi trebuie să tragem un semnal de alarmă, pentru că nu putem să ne obişnuim în felul acesta. Anul trecut am avut o singură partidă terminată egal, contra celor de la Iaşi, în rest am avut 12 victorii în campionatul regulat. Trebuie să ne dea de gândit. 

(Despre greşelile de la gol) S-au invitat unii pe alţii... trebuie să ne facă să realizăm că meciul are 90 de minute şi, cum noi jucăm în Europa şi ştim să ne apărăm şi să profităm de fiecare ocazie pe care o avem, aşa şi adversarul vine la noi, se apără şi au profitat de această ocazie pe care au avut-o.

(Despre RomaDin păcate nu am putut să fiu la Roma din cauza Covid-ului şi am văzut meciul de acasă. I-am studiat cât am putut şi am văzut şi astăzi au câştigat cu 3-0.... în minutul 30 era deja 3-0. Pare o echipă foarte bună, este pe locul 2 în Italia dacă nu mă înşel, deci trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere şi să fim concentraţi pe teren şi să ne dăm viaţa 90 de minute. În ritmul acesta pierdem şi Europa, pierdem şi campionat, pierdem tot", a declarat Andrei Burcă, la finalul partidei cu UTA.

În clasament, CFR Cluj rămâne pe locul 3 cu 21 de puncte, în timp ce UTA a urcat pe 5, cu 17 puncte.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare