Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Andrei Chindriş pune sare pe rana lui CFR Cluj după ce FC Botoşani a bătut campioana: "Nouă nu ni s-a părut că era nevoie de asta"

VIDEO Andrei Chindriş pune sare pe rana lui CFR Cluj după ce FC Botoşani a bătut campioana: "Nouă nu ni s-a părut că era nevoie de asta"

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a învins CFR Cluj cu 2-1, iar moldovenii nu i-au plâns pe campioni, care au cerut amânarea meciului, în vederea meciului cu Celtic, din grupele Europa League. Andrei Chindriş a susţinut că nu era nevoie de amânarea partidei.

FC Botoşani - CFR Cluj 2-1

Campioana României a insistat ca partida cu FC Botoşani să fie amânată, întrucât campioana s-a plâns de numărul mare de meciuri jucate din acest sezon. Astfel, echipa din Gruia ar fi dorit mai mult răgaz pentru pregătirea partidei decisive cu Celtic, în vederea calificării în primăvara europeană. 

Totuşi, FC Botoşani nu a acceptat: "E o senzaţie plăcută, că aveam nevoie de cele trei puncte, ca să continuăm lupta pentru play-off şi ne bucurăm tare mult că am făcut un joc bun şi am reuşit să câştigăm. 

Eram într-o formă bună, stăm bine fizic şi nu ni s-a părut că avem nevoie de amânarea meciului", a declarat Andrei Chindriş.

În urma acestui succes, moldovenii au urcat pe locul şapte, cu 29 de puncte, în timp ce CFR Cluj a rămas lider, cu 38 de puncte, dar poate fi depăşită de Astra, care e doar la un punct în spate şi care are meci cu U Craiova.

Afla mai multe despre: andrei chindrisfc botosanicfr clujfc botosani cfr cluj 

viewscnt
Articole similare