Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andrei Cordea, în al nouălea cer la FCSB: ”Este un sentiment pe care nu pot să-l descriu. M-am integrat foarte bine”

VIDEO | Andrei Cordea, în al nouălea cer la FCSB: ”Este un sentiment pe care nu pot să-l descriu. M-am integrat foarte bine”

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit să se impună în derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 4-1, în urma unei prestaţii senzaţionale din partea atacanţilor ”roş-albaştri”.

Derby-ul dintre FCSB şi Universitatea Craiova nu a decurs conform planului pentru olteni, care au fost absolut dezmembraţi de rivală. Jucătorii din Bănie arătau lispiţi de vlagă în prima repriză şi erau deja conduşi cu scorul de 3-0 la pauză, după golurile lui Moruţan, Popescu şi Cordea.

Ultimul dintre aceştia, proaspăt venit de la Academica Clinceni, a arătat senzaţional de când a semnat cu trupa lui Becali. Aripa dreaptă a FCSB-ului a jucat mai bine de la meci la meci şi a reuşit să marcheze în ultimele două partide pentru ”roş-albaştri”.

Vorbind despre mutarea la FCSB, Cordea a dezvăluit că s-a integrat rapid cu băieţii lui Dinu Todoran şi că se simte extraordinar la echipă. jucătorul de doar 22 de ani a afirmat că vrea titlul cu formaţia bcuureşteană şi că va da tot ce poate pentru a atinge acest obiectiv.

Andrei Cordea, în al nouălea cer la FCSB

"Este un sentiment pe care nu pot să-l descriu. Am avut lângă noi mai mulţi suporteri decât cu Karagandy şi mă bucur că am reuşit să câştigăm la trei goluri diferenţă. După cum am zis, cunoşteam foarte mulţi jucători, m-am integrat foarte bine şi băieţii m-au primit cum nu se putea mai bine.

Este o emoţie pe care nu pot să o descriu, un sentiment foarte plăcut, mă bucur că am putut să contribui la un gol şi să marchez. Noi suntem la FCSB şi trebuie să câştigăm fiecare meci, nu mergem decât să atacăm şi să câştigăm. Eu îmi fac treaba cât mai bine, încerc să marchez şi să câştig titlul cu această echipă frumoasă.

Bancu e un jucător cu experienţă, dar nu contează neapărat asta. Cred că s-a văzut concentrarea şi mă bucur că azi a greşit şi am reuşit eu să marchez. Nu ne putem lua după un meci, mai sunt atâtea meciuri de jucat, trebuie să luăm fiecare meci, iar la final se va vedea ce am făcut bine şi ce am făcut rău în acest campionat", a declarat Andrei Cordea.

Afla mai multe despre: andrei cordeafcsbfcsb universitatea craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare