Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andrei Cristea, după ce a marcat împotriva fostei sale echipe. "Prin ceea ce am făcut, am încercat să dau un răspuns"

VIDEO | Andrei Cristea, după ce a marcat împotriva fostei sale echipe. "Prin ceea ce am făcut, am încercat să dau un răspuns"

Fotbal

Comentarii

"U" Craiova şi Poli Iaşi au terminat la egalitate, scor 1-1, vineri seară, pe "Ion Oblemenco", într-o partidă din etapa a Xll-a a Ligii l. Golul oaspeţilor a fost marcat de fostul jucător al celor de la "U" Craiova, Andrei Cristea, în minutul 70. Pentru craioveni a punctat Fortes, în minutul 82.

Pentru Poli Iaşi a fost al treilea rezultat de egalitate din ultimele cinci etape, nefiind în cea mai bună formă sportivă. Cu toate acestea, Poli Iaşi rămâne pe locul 5, cu 18 puncte, şi mai poate pierde doar un singur loc în clasament, la finalul etapei, dacă Astra învinge Hermannstadt, acasă, luni, 7 octombrie, de la ora 20.30.
 
"Mă bucur că nu am pierdut, deşi ştiam că vom întâlni o atmosferă incredibilă aici. O echipă foarte bună, care ne-a pus multe probleme din punct de vedere al stilului de joc. Mă bucur că mi-am reîntâlnit foştii colegi, mulţi prieteni aici", a declarat Andrei Cristea, imediat după meci.
 
Andrei Cristea a părăsit "U" Craiova în vara trecută, după doar 10 prezenţe şi un gol, în cele şase luni, apoi s-a întors la Poli Iaşi. Mutarea a fost mai mult dorită de formaţia din Bănie, decât de jucătorul în vârstă de 35 de ani
"E clar nu a fost plăcut momentul de astă-vară, fiindcă am venit cu alte gânduri aici . Cred că pe teren, prin ceea ce am făcut, am încercat să dau un răspuns. Şi mai este o partidă la Iaşi", a completat Cristea.
 
Pentru Andrei Cristea a fost golul cu numărul 102 în Liga l, în cele 317 partide disputate, în tricourile formaţiilor FCM Bacău, FCSB, FC Braşov, Poli Timişoara, Dinamo, Poli Iaşi sau "U" Craiova.
"A fost dificil, fiindcă astă-vară nu am avut parte de o pregătire corespunzătoare. Am fost puţin în dificultate, dar mi-am revenit, mă simt în formă. Mă bucur că lucrez bine la această echipă", a conchis Andrei Cristea.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare