Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andrei Cristea, mesaj pentru Corneliu Papură: "E clar că mi-aş dori să joc mult mai mult"

VIDEO | Andrei Cristea, mesaj pentru Corneliu Papură: "E clar că mi-aş dori să joc mult mai mult"

Fotbal intern

Comentarii

Atacantul Universităţii Craiova, Andrei Cristea (34 de ani), a mărturisit că se simte foarte bine în Bănie, dar a punctat că îşi doreşte să joace mai mult. În meciul cu Sepsi, câştigat de olteni cu scorul de 1-0, experimentatul atacant a evoluat până în minutul 53, când a fost înlocuit de Carlos Fortes.

"Este importantă victoria pentru noi, ne dă linişte. A fost un moment dificil şi e bine că am trecut peste el. Acum privim altfel meciul contra celor de la Steaua. Ştiam foarte bine ce meci va fi, pentru că eu am lucrat cu domnul Neagoe şi este tipul de antrenor care închide foarte bine jocul.

În astfel de partode diferenţa e făcută de o sclipire a unui jucător, de o execuţie, sau de o greşeală a adversarului. Mă bucur că noi am reuşit să câştigăm.

Greu de spus dacă noi nu vom reuşi să îi prindem pe cei de la FCSB, pentru că vom juca cu ei acasă, avem apoi un meci dificil la CFR şi ultimul meci va fi acasă, cu Viitorul. Eu cred că este un program accesibil. Suntem o echipă care joacă fotbal şi avem încredere că putem ajunge mai sus de locul 3.

Mai am un an de contract, mă simt foarte bine la Craiova. E clar că mi-aş dori să joc mult mai mult, dar astea au fost opţiunile şi nu vreau să comentez mai mult", a declarat Andrei Cristea, la microfonul Telekom Sport.

U Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a VII-a a play-off-ului Ligii I. Cicâldău a marcat cu un şut spectaculos, cu piciorul drept, de la peste 20 de metri, în minutul 57.

Afla mai multe despre: cristea 

viewscnt
Articole similare