Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andrei Cristea, mesaj pentru FCSB şi CFR: ”Craiova are toate atuurile să se bată la campionat”

VIDEO | Andrei Cristea, mesaj pentru FCSB şi CFR: ”Craiova are toate atuurile să se bată la campionat”

Superliga

Comentarii

Andrei Cristea a plecat în Antalya pentru a se întâlni cu noi săii colegi, care au ajuns de două zile în Turcia.

Înainte de a se urca în avion, Cristea şi-a anunţat intenţiille pe care le are cu noua echipă. Universitatea Craiova este a 12-a echipă din cariera lui Andrei Cristea, care care va împlini 35 de ani pe 15 mai.

''Mi-aş dori foarte mult să câştigăm campionatul, ar fi un lucru extraordinar pentru suporterii Craiovei. După câştigarea Cupei, câştigarea Campionatului ar fi o performanţă extraordinară.''

Andrei Cristea a mai câştigat titlul de două ori în Liga I. În 2005 şi 2006. De fiecare dată a ieşit campion cu FCSB. Cristea ma are în palmares şi o Supercupă a României cucerită cu Dinamo în 2012. Craiova este la opt puncte în spatele liderului CFR Cluj şi la două de FCSB.

''Distanţa este foarte mică, mai sunt foarte multe meciuri de jucat, sunt foarte multe puncte puse în joc. Am încredere, pentru că la Craiova este un grup frumos, este un antrenor care cunoaşte foarte bine fotbalul românesc.''

''UNIVERSITEA CRAIOVA ARE TOATE ATUURILE SĂ SE BATĂ LA CAMPIONAT'' - Andrei Cristea 

''Să ştii că nu este uşor, nu este simplu, dar mă bucur că am fost apreciat, mă bucur că lumea s-a gândit la mine. Acest lucru mă obligă la mai mult, mă obligă să confirm aşteptările. Voi juca alături de Mitriţă, care, din punctul meu de vedere, este cel mai bun jucător din campionatul României. A demonstrat, va demonstra în continuare. şi sper să facem treabă'' a declarat Andrei Cristea înaintea decolării spre Antalya.

Afla mai multe despre: craiovapoli iasiliga 1 

viewscnt
Articole similare