Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andrei Ivan a cules informaţii din interiorul vestiarului Suediei: "Mergem să batem acolo"

VIDEO | Andrei Ivan a cules informaţii din interiorul vestiarului Suediei: "Mergem să batem acolo"

Echipa națională

Comentarii

Convocarea de la naţionala mare nu este cel mai mare motiv de bucurie pentru Andrei Ivan. Atacantul de 22 de ani a fost chemat în locul lui Ţucudean, care va pleca în Austria pentru a se opera la inimă.

"În primul rând, vreau să spun că îmi pare rău pentru George că s-a accidentat. Sunt bucuros că o să mă întorc la echipa mare, am fost şi data trecută, dar, din păcate, am fost accidentat. Eu mă prezint unde sunt convocat, la U21 sau la echipa mare, chiar nu contează. Nu ştiam că se va opera Ţucudean, am aflat acum, eu nu prea citesc presa din România şi nu am văzut. Îmi pare rău pentru el şi sper să îşi revină cât mai repede" , a declarat Andrei Ivan.

Atacantul lui Rapid Viena a vorbit şi despre cele două meciuri pe care prima reprezentativă le va disputa cu Suedia şi cu Insulele Feroe, în debutul preliminariilor pentru Campionatul European din 2020.

"Vor fi două meciuri bune, o să avem un meci foarte greu cu Suedia. Am acolo câţiva foşti colegi cu care am jucat la Krasnodar, dar sper că o să câştigăm. Puteam lua şase puncte în aceste două meciuri. De asta mergem în Suedia. Luăm trei puncte cu Suedia şi mergem la Cluj să câştigăm cu Feroe. La ei este o atmosferă bună, am vorbit doar puţin acum două săptămâni cu Granqvist, fostul căpitan al Krasnodarului, actual căpitan al Suediei" , a continuat Ivan.

Afla mai multe despre: andrei ivanaustriaromania u21euro 2020 

viewscnt
Articole similare