Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Video | Andrei Ivan, după meciul cu FCSB: "Ei au avut doar un şut pe poartă. Nu ştiu câte am avut noi, dar am avut ocazii mai mari"

Video | Andrei Ivan, după meciul cu FCSB: "Ei au avut doar un şut pe poartă. Nu ştiu câte am avut noi, dar am avut ocazii mai mari"

Fotbal

Comentarii

Andrei Ivan a revenit cu ghinion la "U" Craiova, dumincă seară, în partida de campionat cu FCSB. Jucătorul de 23 de ani a făcut un joc modest, în nota ambelor formaţii. Terenul de joc execrabil le-a răpit ambelor echipe plăcerea de a juca fotbal.

Atacantul celor de la "U" Craiova, consideră că FCSB a avut noroc în partida de duminică seară. Fostul jucător al celor de la Krasnodar a afirmat că echipa sa a avut  ocazii mai mari de gol, chiar dacă n-a avut nici un şut periculos pe poarta lui Bălgrădean.

Andrei Ivan, după meciul cu FCSB: "Ei au avut doar un şut pe poartă. Nu ştiu câte am avut noi, dar am avut ocazii mai mari"

"Ne simţim foarte rău că am pierdut în această seară. Au avut doar un şut pe poartă şi asta mă doare în primul rând pe mine şi mai ales pe echipă. (Întrebarea reporterului: Ştiţi câte şuturi aţi avut voi pe spaţiul porţii? Răspuns: Niciunul). Nu ştiu, că nu ţin ocont. Am avut ocazii mai mari. Am avut şi un penalty care nu ne-a fost dat şi cred că ne-a costat. I-am luat faţa lui Cristea şi mi-a dat peste picioare. A fost penalty clar" a declarat Andrei Ivan

Andrei Ivan, transferat de la Krasnodar

Ivan a fost adus de Victor Piţurcă de la Krasnodar, din Rusia: "Nu am lucrat niciodată cu domnul Piţurcă. Sunt bucuros că a venit la Craiova şi sperăm să câştigăm trofee. Nu simt nicio presiune, am jucat meciuri importante şi la Rapid Viena, în Europa League. Toată lumea ştie ce înseamnă un derby cu FCSB. Sunt bine, m-am pregătit foarte bine şi la Krasnodar, chiar dacă nu am jucat", declarase Andrei Ivan vineri. 

Fostul selecţioner l-a lăudat pe Andrei Ivan, internaţionalul de tineret care a redebutat duminică la Craiova: ”Ivan s-a bătut pe toată durata meciului, dar trebuie să aibă mingi ca să poată fi periculos. În general echipa a luptat, nu am ce să le reproşez” a spus Piţurcă la finalul meciului.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare