Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andrei Ivan este super optimist înainte de Euro: "Ajungem în semifinale" Ce spune vârful despre absenţa lui Răzvan Marin

VIDEO | Andrei Ivan este super optimist înainte de Euro: "Ajungem în semifinale" Ce spune vârful despre absenţa lui Răzvan Marin
Comentarii

Fotbalistul care va reveni la Krasnodar în această vară îşi pune speranţele într-un turneu final de vis pentru naţionala de tineret a României.

Anglia, Franţa şi Croaţia sunt adversarele tricolorilor mici la Euro 2019. Doar prima clasată are asigurată automat prezenţa în semifinale, acolo unde mai ajunge şi cel mai bun loc secund din cele trei grupe. 
 
"Avem o grupă foarte grea, cu Anglia, Franţa şi Croaţia, dar eu zic că vom ieşi din grupă şi o să terminăm pe locul 1 sau 2. Mai avem foarte mult de muncit la U21 până să ajungem la Generaţia de Aur. Toate golurile care sunt posibile sper să le marchez, dar mai important este să câştige echipa şi să ne calificăm" a spus fotbalistul care în sezonul recent încheiat a jucat la Rapid Viena. 
 
Răzvan Marin este marea absenţă a reprezentativei sub 21 de ani la turneul final din Italia şi San Marino. 
 
"Da, am văzut că cei de la Ajax nu vor să-l lase. Sperăm să acoperim postul lui cu un jucător bun. Răzvan Marin e un jucător foarte bun pentru echipa mare şi pentru U21. Ne va lipsi foarte mult, dar avem jucători care pot să acopere acest post" a încheiat atacantul. 
 

Afla mai multe despre: românia u21angliafranţacroaţiaeuro 2019andrei ivanrăzvan marin 

viewscnt
Articole similare