Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andrei Ivan, întristat de plecarea lui Piţurcă: "Nu a picat bine". Ce obiectiv personal şi-a propus

VIDEO | Andrei Ivan, întristat de plecarea lui Piţurcă: "Nu a picat bine". Ce obiectiv personal şi-a propus
Comentarii

Andrei Ivan (23 de ani) a vorbit după al doilea amical avut de U Craiova în stagiul de pregătire din Turcia. Atacantul Craiovei s-a declarat dezamăgit de plecarea lui Piţurcă, dar speră ca echipa să îşi realizeze obiectivele cu Papură antrenor.

Andrei Ivan s-a întors în vară la U Craiova, la insistenţele lui Victor Piţurcă. Oltenii au făcut un efort din punct de vedere financiar şi au plătit 1,5 de milioane de euro celor de la FC Krasnodar pentru transferul internaţionalului român. Anterior, Ivan a fost transferat de Krasnodar pentru trei milioane de euro. 

"Domnul Cornel a fost demult aici, până să vin eu. Cu plecarea domnului Piţurcă, dânsul m-a şi adus la Craiova, pentru mine nu a picat bine, dar mă bucur că ne antrenăm foarte bine cu Cornel Papură şi sperăm să o ţinem aşa. Am mai lucrat şi în 2013 cu dânsul, când era şi domnul Ovidiu Stângă, eram în liga a doua atunci şi mă simt foarte bine cu dânsul", a declarat Ivan. 

  • Două goluri a marcat Ivan, în Liga 1, de la revenirea la U Craiova. Totuşi, Victor Piţurcă l-a folosit mai mult atacant, poziţie care nu este una de bază pentru tânărul fotbalist

Obiectivele Craiovei şi obictivele lui Ivan

Jucătorul s-a ferit să vorbească despre câştigarea campionatului, momentan toţi cei de la Craiova se concentrează pentru intrarea în play off: "Da, va fi foarte greu! Mai întâi să intrăm în play off, mai avem 4 meciuri foarte importante şi sperăm să fim acolo. Momentan nu ne batem cu nimeni, avem 37 de puncte, avem primul meci acasă cu Gaz Metan şi trebuie să-l câştigăm"

Totodată, Ivan şi-a stabilit şi un obiectiv personal, iar odată cu venirea lui Dan Nistor la Craiova, va avea şanse mari să şi-l îndeplinească: "Să înscriu cât mai multe goluri şi să câştig un trofeu. Şi cu naţionala mare, normal, am văzut că a venit domnul Rădoi, sunt foarte bucuros şi sper să dovedesc că merit să fiu acolo".

Cu Mirel Rădoi pe banca naţionalei mari, Andrei Ivan speră să prindă şi el cât mai multe minute sub "tricolori". Cu Rădoi antrenor şi cu Ivan în teren, România U21 a ajuns până în semifinalele Campionatului European sub 21 de ani. 

Afla mai multe despre: andrei ivanobiective u craiovau craiova 

viewscnt
Articole similare