Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andrei Ivan, plin de încredere înainte de Euro: "Mergem să jucăm finala!" Anunţul făcut despre viitorul său

VIDEO | Andrei Ivan, plin de încredere înainte de Euro: "Mergem să jucăm finala!" Anunţul făcut despre viitorul său

Fotbal intern

Comentarii

Andrei Ivan are un obiectiv îndrăzneţ pentru Campionatul European de tineret. Atacantul în vârstă de 22 de ani îşi propune să ducă România în finala turneului final din Italia şi San Marino.

"Sperăm să trecem cu bine, deja am făcut vizita medicală şi avem un drum lung. Eu stau bine cu inima, sper şi colegii mei să stea bine şi să facem o figură frumoasă la Euro.

Deja suntem concentraţi pe ce se va întâmpla în cantonament şi după pe Euro. Am văzut un filmuleţ despre Anglia, cum se antrenează, ce antrenamente fac şi o să discutăm şi cu domnul Mirel şi vom vedea ce va fi.

Nu cred că sunt toate din grupa noastră favorite, mai ales că am terminat cu a doua cea mai bună apărare din Europa în grupe şi vor avea meciuri grele cu noi. Mergem la Euro să jucăm finala şi sperăm să mergem la Olimpiadă", a spus Andrei Ivan.

Atacantul revenit la FC Krasnodar după împrumutul la Rapid Viena nu ştie, deocamdată, ce îi rezervă viitorul: "Trebuie să mă întorc pe 26 şi o să luăm o decizie. În străinătate, nu aş vrea să mă întorc în România prea curând şi aş vrea să rămân acolo".

Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în 5 oraşe din Italia şi în San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Din cele 3 grupe se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

GRUPA A: Italia, Spania, Polonia, Belgia
GRUPA B: Germania, Danemarca, Serbia, Austria
GRUPA C: Anglia, Franţa, România, Croaţia

Programul grupei C:
18 iunie 2019: România – Croaţia (San Marino, 19:30*), Anglia – Franţa (Cesena, 22:00)
21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franţa – Croaţia (San Marino, 22:00)
24 iunie 2019: Franţa – România (Cesena, 22:00), Croaţia – Anglia (San Marino, 22:00)
*Ora României

Afla mai multe despre: ivan 

viewscnt
Articole similare