Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andrei Mărgăritescu, schimbare totală după retragere. Fostul mijlocaş al lui Dinamo "l-a cunoscut pe Dumnezeu"

VIDEO | Andrei Mărgăritescu, schimbare totală după retragere. Fostul mijlocaş al lui Dinamo "l-a cunoscut pe Dumnezeu"

Diverse

Comentarii

Andrei Mărgăritescu şi-a făcut un canal de YouTube în care vorbeşte despre credinţă.

Andrei Mărgăritescu este de nerecunoscut

Fostul mijlocaş al lui Dinamo este de nerecunoscut. Andrei Mărgăritescu şi-a făcut un canal de YouTube în care abordează tema credinţei şi vorbeşte despre experienţele sale de când "l-a cunoscut pe Dumnezeu".

"Pe acest canal vreau să vb despre viaţă şi credinţă. Cea mai mare realizare a vieţii mele e faptul că l-am cunoscut pe Dumnezeul Adevărat, Creator. Mi-am dat seama că aveam nevoie de salvare, de a fi mântuit.

"Prima înşelare şi cea mai gravă a fost că aveam în subconştient băgat că Biblia nu este cuvântul lui Dumnezeu, că e scrisă de om, că este scrisă ca să conducă omul.

Atunci când mi-am cumpărat o biblie şi am început să citesc Evangheliile, Dumnezeu prin Duhul lui mi-a descoperit foarte clar adevăratul lui caracter şi am hotărât să-mi pun viaţa în mâinile lui.", a spus Andrei Mărgăritescu pe canalul său de YouTube.

Andrei Mărgăritescu are 41 de ani şi a evoluat ca mijlocaş pentru Dinamo în două rânduri, între 2004 şi 2008, plus în sezonul 2010 – 2011 şi a câştigat cu aceştia un titlu, o Cupă a României şi o Supercupă.

Afla mai multe despre: andrei margaritescu dinamo 

viewscnt
Articole similare