Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andrei Miron îi dă dreptate lui Gigi Becali: "Bagă bani în echipă, este normal să îşi arate frustrările când nu merge echipa"

VIDEO | Andrei Miron îi dă dreptate lui Gigi Becali: "Bagă bani în echipă, este normal să îşi arate frustrările când nu merge echipa"

Fotbal

Comentarii

FC Botoşani şi FCSB se întâlnesc sâmbătă, de la ora 20:30, pe stadionul "Municipal" din Botoşani, în prima etapă a play-off-ulului Ligii 1. Partida este transmisă în direct, pe Telekom Sport 1.

Nici bine nu s-a acomodat cu vestiarul FCSB-ului că Andrei Miron se va întoarce la Botoşani. De data aceasta ca adversar. Fundaşul central a avut un debut norocos pentru el, dar cu ghinion pentru echipa sa, în ultima rundă a sezonului regulat. A marcat împotriva celor de la Chindia Târgovişte, însă echipa sa a fost egalată pe final, după un gol în care şi-a pierdut adversarul din marcaj. Cu toate aceastea, fotbalistul se simte foarte bine la FCSB, este sigur că echipa îşi va îndeplini toate obiectivele propuse şi nu se teme de confruntarea cu foştii săi colegi de la FC Botoşani.

"M-am adaptat foarte bine, cunoşteam mulţi jucători de la echipă şi m-am integrat foarte repede. Jucăm cu o echipă foarte bună, cred eu că este un  avantaj pentru noi deoarece jucăm cu o echipă care joacă deschis şi ne avantajează pentru că noi avem probleme doar cu echipele care se închid şi joacă pe două linii. Perioada mea de 4 ani jumătate la Botoşani s-a încheiat, acum sunt jucătorul celor de la FCSB, trebuie să mă gândesc doar la acest club şi să le ofer informaţii pe care le ştiu eu să obţinem 3 puncte. (Ai fost întrebat de domnul Vintilă de vreun secret de la Botoşani?) Cred că şi dânsul ştie foarte bine tactica celor de la Botoşani. Cei de la Botoşani, de când a început campionatul, cu orice adversar joacă, o fac la fel, ofensiv şi nu cred că este vreun secret. (Eşti fericit că este Botoşaniul în play-off?) Normal că sunt fericit, pentru că şi eu am contribuit la această calificare. Am reuşit o performanţă fantastică alături de această echipă. Nu cred că exista aşa ceva, să se zică că ne dăm noi la o parte. Este un meci decisiv pentru că dacă vrem să luptăm în continuare pentru campionat trebuie neapărat să obţinem 3 puncte. Trebuie să facem presiune din primul până în ultimul minut ca să reuşim să câştigăm 3 puncte. (Crezi că FCSB se mai poate bate la titlu?) Da, sigur că da. Suntem la 4 puncte de CFR, ultimul meci cred că a fost o întâmplare pentru că am dominat tot jocul, şi prima, şi a doua repriză, am luat gol în minutul 90, o singură ocazie a avut adversarul şi ne-a taxat dar sigur că ne batem la campionat în continuare"

Andrei Miron nu se lasă afectat de declaraţiile lui Gigi Becali, nici măcar de critici. Îi cunoaşte foarte bine discursurile, însă, în acelaşi timp, îi dă dreptate să fie nemulţumit când jocul echipei nu merge.

"Dânsul bagă bani în această echipă şi este normal când ceva nu merge la echipă să îşi arate frustrările. Sper eu să nu mai aibă de ce, să reuşim să câştigăm meciurile care urmează şi să reuşim să urcăm în clasament. (Ai vorbit cu Valeriu Iftime după debutul tău cu gol la FCSB?) Nu. Nu am vorbit deocamdată cu nimeni de la Botoşani. În faţă au jucători foarte buni, pe care dacă îi laşi să joace îţi pun mari probleme 1 la 1. Cred că toţi cei din faţă, benzile şi atacantul sunt periculoşi, aşa că dacă reuşim să îi blocăm, să nu îi lăsăm să joace, nu vom avea probleme", a completat Miron.

Ajuns la 25 de ani, fundaşul central speră ca evoluţiile sale să fie din ce în ce mai bune pentru FCSB, iar Mirel Rădoi să-şi îndrepte atenţia asupra sa. Visul său este să debuteze în tricoul echipei naţionale a României.

"Normal că mă gândesc, de asta am şi făcut pasul către FCSB pentru că este o oportunitate mai mare pentru mine pentru a ajunge la echipa naţională. Sigur mă gândesc", a conchis fotbalistul născut la Galaţi.


 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare