Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andrei Vlad a rămas "al nimănui" la FCSB. Imagini incredibile surprinse când a fost schimbat

VIDEO | Andrei Vlad a rămas "al nimănui" la FCSB. Imagini incredibile surprinse când a fost schimbat

FCSB

Comentarii

Tânărul portar al celor de la FCSB, Andrei Vlad, a gafat din nou între buturi, în meciul cu Gaz Metan Mediaş (0-4), iar zilele sale sunt numărate la formaţia roş-albastră. Acesta a pierdut încrederea şi susţinerea patronului, Gigi Becali, şi pare că a fost marginalizat şi de oamenii din staff-ul tehnic, dar şi de colegi.

În partida cu Gaz Metan Mediaş, Andrei Vlad a avut o intervenţie salvatoare, apoi a produs gafa din care Darius Olaru a deschis scorul, în minutul 17. În minutul 35 al partdei, Vlad este schimbat cu Cristi Bălgrădean, din pricina unei presupuse accidentări. În momentul în care se îndrepta în afara terenului, portarul de 20 de ani a fost felicitat doar de antrenorul principal al adversarilor de la Gaz Metan, Edi Iordănescu, dar şi de cel care avea să-o ia locul, Cristi Bălgrădean. Nimeni în afara celor doi nu i-au întins o mână de salut, de încurajare, de susţinere, în drumul său către vestiare.

Andrei Vlad a ajuns la FCSB în vara anului 2017. Atunci, formaţia sa, U Craiova i-a acuzat pe ilfoveni că au recurs la metode "imorale" pentru a-l convinge pe portarul născut la Târgovişte. Andrei Vlad a rupt contractul cu oltenii fără acordul acestora şi era pasibil de suspendare. Atunci, oficialii celor două cluburi s-au înţeles asupra unei sume de transfer, de 400.000 de euro şi procent dintr-un eventual transfer, astfel ca toată lumea să aibă de câştigat din această mutare.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare