Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andrei Vlad despre transferul lui Bălgrădean: "Trebuie să profit". A analizat golul primit cu U Craiova

VIDEO | Andrei Vlad despre transferul lui Bălgrădean: "Trebuie să profit". A analizat golul primit cu U Craiova

FCSB

Comentarii

Andrei Vlad a devenit titular de drept la FCSB odată cu anunţul că Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj. La flash interviu de la finalul partidei cu U Craiova, internaţionalul de tineret a analizat golul primit şi a vorbit despre plecarea colegului său.

"Au avut o centrare şi a fost o greşeală colectivă. Mâine o să ne uităm şi o să remediem. Fiecare gol pot să mi-l asum. Puteam să fac mai mult. Orice portar, la orice gol poate să facă treabă mai bună", a declarat Vlad. 

El a devenit titular "peste noapte", odată ce plecarea lui Bălgrădean a devenit cunoscută: "E o perioadă normală. E normal în viaţa unui jucător să apară şi astfel de momente. Trebuie să mă pregătesc foarte bine, să cresc de la meci la meci. 

Este alegerea lui şi noi nu avem decât să ne pregătim să mergem în continuare. Aveam o relaţie bună, dar nu am mai vorbit după ce a plecat. Fiecare om îşi alege deciziile în viaţă şi dacă el a decis chestia asta înseamnă că e mai bine pentru viitorul lui. Trebuie să profit, aceasta e o şansă foarte mare şi trebuie să profit de ea", a mai spus portarul. 

Afla mai multe despre: andrei vladfcsb 

viewscnt
Articole similare