Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andrei Vlad, magistral în prima repriză din derby-ul U Craiova - FCSB! Cele două parade spectaculoase ale portarului

VIDEO | Andrei Vlad, magistral în prima repriză din derby-ul U Craiova - FCSB! Cele două parade spectaculoase ale portarului
Comentarii

Portarul Andrei Vlad se bucură de încrederea lui Gigi Becali la FCSB, iar în prima repriză cu U Craiova a avut două intervenţii decisive, în faţa lui Ivan Mamut şi Alexandru Cicâldău.

LIVE VIDEO | U Craiova - FCSB, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Înaintea derby-ului U Craiova - FCSB, oltenii conduceau în Liga 1, cu 31 de puncte, în timp ce echipa lui Gigi Becali se afla pe locul secund, cu 30 de puncte. Ambele au un meci mai puţin decât CFR Cluj, care e pe locul al treilea, cu 30 de puncte. 

FCSB a deschis scorul în meciul din deplasare cu U Craiova în minutul 40, prin Dennis Man, dar oltenii sunt cei care ar fi putut deschide scorul. 

Mai întâi, în minutul 21, atunci când Ivan Mamut a ajuns în poziţie de şut, în marginea careului. Atacantul a şutat puternic la colţul lung, dar Vlad a scos spectaculos o minge care se ducea lângă bară. 

Apoi, în minutul 34, mingea a fost întoarsă în careu până la Cicâldău, care a tras sub transversală, dar Vlad a respins în corner. 

Afla mai multe despre: andrei vladu craiovafcsbandrei vlad u craiova fcsb 

viewscnt
Articole similare