Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andrei Vlad, o nouă gafă de proporţii. Cât mai rezistă goalkeeper-ul în poarta FCSB-ului?

VIDEO | Andrei Vlad, o nouă gafă de proporţii. Cât mai rezistă goalkeeper-ul în poarta FCSB-ului?

FCSB

Comentarii

Titular în 11 din cele 12 meciuri disputate de FCSB în acest sezon în toate competiţiile, Andrei Vlad a părut să confirme încrederea acordată mai întâi de Bogdan Andone şi apoi de Vergil Andronache. Portarul în vârstă de 20 de ani nu a comis nicio eroare, până la meciul cu Poli Iaşi.

La scorul de 1-1, internaţionalul de tineret din poarta FCSB-ului nu a avut replică la execuţuia lui Loshaj din minutul 73. Fotbalistul kosovar al celor de la Poli Iaşi a trimis un şut pe centrul porţii din afara careului, care s-a dus direct prin Andrei Vlad.

Deşi a comis prima gafă de proporţii din acest sezon, Andrei Vlad nu a dovedit nici înaintea meciului cu Poli Iaşi că poate da siguranţă poartei vicecampioanei României. Cu Vlad în poartă, roş-albaştrii au pierdut cinci meciuri în acest sezon, în toate competiţiile.

Andrei Vlad a făcut numeroase gafe şi în mandatul lui Nicolae Dică. Printre celebrele prestaţii slabe ale portarului sunt cele din sezoanele 2017-2018 şi 2018.

Pe primul loc rămâne însă cea din play-off-ul Europa League, sezonul 2018-2019, atunci când, din cauza gafei lui Vlad, FCSB a ratat prezenţa în grupe.

  • FCSB - CFR Cluj, 1-1 (10 februarie 2018, Liga I sezon regulat)
  • FCSB - Dinamo, 2-2 (18 februarie 2018, Liga I sezon regulat)
  • Lazio - FCSB, 5-1 (22 februarie 2018, Europa League 16-imi)
  • FCSB - Rapid Viena (30 august 2018, Europa League play-off)

Pentru postul de portar, FCSB îl mai are în lot pe mult mai experimentatul Cristian Bălgrădean. 

 

 

Afla mai multe despre: fcsbvladgafapoli iasi 

viewscnt
Articole similare