Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andrei Vlad susţine că a lovit mingea la duelul cu Elvir Koljic: "El aşa a zis, o să mă uit şi eu pe reluări"

VIDEO | Andrei Vlad susţine că a lovit mingea la duelul cu Elvir Koljic: "El aşa a zis, o să mă uit şi eu pe reluări"

FCSB

Comentarii

Florin Tănase, căpitanul echipei FCSB, a mărturisit că portarul Andrei Vlad susţine că a lovit mingea la duelul cu Elvir Koljic, în urma căruia arbitrul Marcel Bîrsan a acordat penalty pentru U Craiova.

"Din nou nu am reuşit să obţinem punct din păcate, pentru că am făcut un joc bun, după părerea mea, dar dacă nu înscrii multe goluri şi primeşti goluri din două penalty-uri e greu să iei puncte. (n.r. - Două penalty-uri corect acordate pentru cei de la Universitatea?) Primul da, din ce am văzut, al doilea nu ştiu ce să zic. Vlad a zis că a dat în minge, o să mă uit şi eu pe reluări. Am înţeles că am avut şi noi penalty sau penalty-uri, nu ni s-au dat. Una peste alta, nu trebuie să acuzăm arbitrajul pentru că nu este primul meci în care nu luăm puncte.

Nu ştiu ce să spun, suntem într-o situaţie foarte grea, sperăm ca de la anul să nu mai fim în aceeaşi situaţie. Din păcate pentru noi, în ultimul timp nu mai impunem respect, nu le mai e frică adversarilor de noi.

O să vedem ce o să facem, o să o scoatem noi la capăt, ne rămâne Cupa, sperăm să câştigăm şi am şterge cu buretele multe din anul acesta", a declarat Florin Tănase, la finalul meciului.

U Craiova - FCSB, scor 2-1, în Liga I. Oltenii au marcat din două penaltiuri

CS Universitatea Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1) echipa FCSB, în etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I. În urma acestui rezultat, oltenii s-au desprins în fruntea clasamentului, la patru puncte de CFR Cluj, care va evolua luni, în aceeaşi etapă.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare