Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andrei Vochin a vorbit despre posibilitatea ca Olăroiu să vină la echipa naţională: "La capacitatea lui de muncă, în două săptămâni va face asta"

VIDEO | Andrei Vochin a vorbit despre posibilitatea ca Olăroiu să vină la echipa naţională: "La capacitatea lui de muncă, în două săptămâni va face asta"

Echipa națională

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, propune cinci nume pentru înlocuirea selecţionerului Cosmin Contra, printre care şi Cosmin Olăroiu.

Întrebat pe cine ar aduce în locul lui Cosmin Contra, expertul Telekom Sport a oferit, mai întâi, o replică amuzantă: "Jurgen Klopp!".

Apoi, Andrei Vochin a intrat în detalii: "Sunt destule nume, de unde ar putea să aleagă, cred eu, cei din zona tehnică. Adică, sunt antrenori cu foarte mare experienţă, cum ar fi Mircea Lucescu, să spunem. Sunt antrenori din pătura de vârstă medie, dar cu suficientă experienţă, cum ar fi Hagi, Dan Petrescu. Sunt antrenori din generaţia tânără, cum e Mirel Rădoi. La generaţia cu mare experienţă l-aş introduce şi pe Ladislau Boloni".

Cosmin Olăroiu poate reprezenta şi el o variantă pentru banca echipei naţionale, crede Andrei Vochin: "Din zona cu mare experienţă, Olăroiu. La câtă capacitate de muncă ştiu eu că are Olăroiu, în două săptămâni vede toate meciurile pe care le-am văzut noi în patru luni (n.r. - referitor la faptul că Olăroiu nu este la curent cu situaţia din Liga 1).

Eu îţi garantez că în două săptămâni se bagă... La Dubai avea o pivniţă şi intra, n-aveai nici semnal la telefon, şi intra de dimineaţă şi ieşea noaptea. Nu ştiau nici cei din cadrul familiei pe unde e".

Cosmin Contra şi-a anunţat plecarea după umilinţa din Spania

Spania a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (4-0), reprezentativa României, în ultima etapă a Grupei F a preliminariilor Campionatului European din 2020. La finalul meciului, selecţionerul Cosmin Contra şi-a anunţat plecarea de pe banca primei reprezentative.

Jucătorii români nu au mai pierdut la acest scor de la meciul cu Serbia din martie 2010. Ei au ratat calificarea din preliminarii la turneul final, la care Bucureştiul găzduieşte patru meciuri, încă de etape trecută, când au pierdut, acasă, scor 0-2, cu Suedia. Tricolorii se mai pot califica la Euro-2020 dacă, în martie, vor câştiga play-off-ul din Liga Naţiunilor.

Afla mai multe despre: vochin 

viewscnt
Articole similare