Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andronache a răbufnit la conferinţa de presă: "Eu am vrut să fiu de bun simţ. Avem nevoie de antrenor secund, nu de principal"

VIDEO | Andronache a răbufnit la conferinţa de presă: "Eu am vrut să fiu de bun simţ. Avem nevoie de antrenor secund, nu de principal"

FCSB

Comentarii

FCSB traversează o perioadă extrem de dificilă. După plecarea lui Bogdan Andone şi după cele trei înfrângeri consecutive suferite în Liga I şi în Europa League, roş-albaştrii au acum o altă problemă înaintea partidei cu Mlada Boleslav.

Deşi, iniţial, Gigi Becali anunţase că FCSB va avea un nou antrenor pe bancă la meciul cu Mlada Boleslav, calculele patronului roş-albaştrilor au fost date peste cap de refuzurile primite de la cei cu care a negociat.

Astfel, la partida din turul trei preliminar al Europa League va fi pe bancă tot Vergil Andronache, fostul antrenor secund al lui Bogdan Andone. Întrebat dacă se aştepta să prindă şi al doilea meci pe baca echipei, după înfrângerea cu Astra, scor 1-2, Andronache a răbufnit.

"Dacă dumneavoastră vreţi să îmi puneţi întrebările astea ... Eu am vrut să fiu de bun simţ, dar zilele trecute când l-aţi întrebat pe Panţîru cum se simte fără antrenor principal puteam să spun şi eu că avem nevoie de antrenor secund.

Acum am plecat din vestiar şi le-am spus că am acceptat lucrul acesta de a fi antrenor principal, pentru că simt respect din partea lor. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi astăzi. La ultimul meci, probabil că aţi văzut cu toţii, putem să reproşăm orice altceva, dar nu atitudinea jucătorilor. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că de-a lungul vieţii mele am avut numai oameni de calitate în jurul meu şi am simţit numai bunătate. V-aş ruga să nu mă dezamăgiţi şi am apreciat la dumneavoastră pertitenţa pe care aţi avut-o vizavi de noi până acum.

Eu cred că antrenorul trebuie comparat cu un dirijor. Dirijorul nu trebuie să ştie să cânte la toate instrumentele. Dirijorul trebuie doar să asigure o armonie în orchestră. Acelaşi lucru trebuie să se întâmple şi cu mine" , a declarat Vergil Andronache.

Afla mai multe despre: fcsbsteauaandronache 

viewscnt
Articole similare