Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Andronache, pus în încurcătură de întrebările jurnaliştilor. A fost ajutat de ofiţerul de presă când a fost chestionat cu privire la lista UEFA

VIDEO | Andronache, pus în încurcătură de întrebările jurnaliştilor. A fost ajutat de ofiţerul de presă când a fost chestionat cu privire la lista UEFA

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB nu a ştiut să explice exact ce jucători vor prinde dubla cu Guimaraes din play-off-ul Europa League.

Deşi mai sunt doar trei zile până la partida tur cu portughezii, Vergil Andronache este mai degrabă bulversat în pregătirea jocului. Deşi lista cu fotbaliştii eligibili pentru această fază a competiţiei a fost trimisă de ceva timp spre forul european, tehnicianul nu a ştiut să spună ce schimbări au fost făcute faţă de dubla cu cehii de la Mlada Boleslav. A intervenit în ajutorul său însă ofiţerul de presă Cătălin Făinişi care a lămurit situaţia. 

Antrenorul se plânge în continuare de lipsa soluţiilor din cauza accidentărilor pe bandă rulantă din lotul roş-albaştrilor. În comparaţie cu rivala la titlu, CFR Cluj.

"Eu nu cred că s-au întâlnit cu situaţia să joace cu şase jucători de la echipa a doua. Eu cred că în toată istoria noastră, cel puţin în ultimii zece ani, nu cred că ne-am confruntat vreodată cu zece, unsprezece accidentări. Şi jucători foarte importanţi. Dacă nu aveam acele accidentări, atunci vorbeam şi noi de un lot echilibrat valoric ca şi CFR. Dacă jucăm de maniera asta, putem rata play-off-ul. Nimeni nu îşi doreşte asta" a declarat Vergil Andronache la finalul întâlnirii cu moldovenii. 

 

Afla mai multe despre: andronachelista uefaeuropa leagueguimaraes 

viewscnt
Articole similare