Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Anghel a dezvăluit motivul pentru care a fost eliminat: "Dacă aşa a considerat dânsul, asta e". Cum a explicat înfrângerea cu U Craiova

VIDEO | Anghel a dezvăluit motivul pentru care a fost eliminat: "Dacă aşa a considerat dânsul, asta e". Cum a explicat înfrângerea cu U Craiova

Farul Constanța

Comentarii

Cătălin Anghel (44 de ani) a vorbit la finalul partidei cu U Craiova în locul lui Gică Hagi, suspendat. Secundul de la Viitorul a explicat motivul pentru care a fost eliminat, dar a justificat şi înfrângerea echipei sale.

"Când am vrut să intru în vestiar şi am fost oprit de arbitrul de centru şi mi s-a spus să nu mai vin pe bancă că am fost eliminat pentru că am adus injurii arbitrului de tuşă. A fost o altercaţie, îmi pare rău pentru Bancu, dar nu se poate să facă ce a făcut el. A înjurat într-un fel în care nu vreau să reproduc. Nu este normal... a zis "Du-te-n... negru împuţit". Eu am spus doar ce s-a întâmplat, că l-a făcut "negru împuţit" pe De Nooijer. Sunt un antrenor coleric, dar sunt şi responsabil pentru ce fac. Dacă aşa a considerat dânsul, asta e", a spus Anghel despre momentul din pauza meciului. 

Antrenorul secund susţine că a fost eliminat după ce le-a transmis arbitrilor cuvintele obscene adresate de Nicuşor Bancu la adresa lui Bradley De Nooijer. 

Anghel a recunoscut golurile frumoase marcat de U Craiova, dar consideră că meciul a fost influenţat şi de gazonul de pe "Ion Oblemenco": "Execuţiile extraordinare are Craiovei au făcut diferenţa. Am avut un început bun de partidă, dar din păcate nu ne-am mai ridicat după ce am primit acele goluri. Nu mai poate fi aceeaşi calitate a spectacolului la un meci pe acelaşi gazon".

Afla mai multe despre: catalin anghelviitorul 

viewscnt
Articole similare