Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Anghel Iordănescu la 33 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor. " E vârsta lui Hristos. Poate Dumnezeu ne dă un semn!" Când va mai lua o echipă românescă trofeul

VIDEO | Anghel Iordănescu la 33 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor. " E vârsta lui Hristos. Poate Dumnezeu ne dă un semn!" Când va mai lua o echipă românescă trofeul

Fotbal

Comentarii

Cercul Militar din Bucureşti a găzduit festivitatea prin care s-au aniversat 33 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni de către Steaua.

A fost aglomeraţie mare la Cercul Militar Naţional de oameni din lumea fotbalului, dar nu numai. CSA Steaua a organizat evenimentul care aniversează 33 de ani de când roş-albaştrii au cucerit Cupa Campionilor Europeni. Au fost prezenţi membrii generaţiei '86, fotbalişti din generaţiile următoare, reprezentanţi ai clubului CSA şi actuali sportivi au fost prezenţi.

"Se împlinesc 33 de ani. Parcă ieri eram pe teren. Este un număr important de ani, este vârsta lui Iisus Hristos. Poate Dumnezeu ne dă un semn că performanţa se poate repeta. Eu cred în jucătorii români, cred în talentul fobaliştilor noştri", a declarat Anghel Iordănescu. 

"E o zi specială pentru noi, pentru mine şi colegii mei care am realizat o performanţă extraordinară. Şi pentru fotbalul românesc, pentru că ceea ce au realizat băieţii nu o să se mai întâmple niciodată, din păcate. Şi mândria noastră, sau a mea, cea mai mare, că această performanţă extraordinarp de a câştiga cel mai important trofeu din fotbalul european a fost realizată de echipa Steaua Bucureşti, numai cu jucători români. Prima echipă din Europa de Est care a câştigat acest trofeu", a spus şi Tudorel Stoica. 

Invitat la eveniment, Gheorghe Hagi a vorbit şi el despre performanţa generaţiei '86: "Când au ajuns ei, noi ne-am uitat la televizor, eu eram la televizor, dar ca orice român cu inima deschisă şi aplaudându-i că au făcut o performanţă unică, cea mai mare. O performanţă care sper eu ar trebui să ne motiveze pe noi toţi, poporul român, ţara noastră, să ne motiveze acest lucru. Nimic nu este imposibil în sport doar dacă eşti pregătit şi organizat şi susţinut cum trebuie".

"Vă imaginaţi că a fost cea mai fericită zi din viaţa mea. Viaţa mea a însemnat fotbal şi aşa va fi şi de acum încolo. Acea performanţă, probabil când eram jucător şi mulţi ani după, nu am realizat-o. Este ca acel vin care se învecheşte, pe timp ce trece şi vedem ce se întâmplă în fotbalul actual, ne dăm seama ce înseamnă această performanţă. Mai ales pentru noi, jucătorii", a spus Victor Piţurcă. 

 

Afla mai multe despre: iordanescusteauasteaua' 86 

viewscnt
Articole similare