Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Aniversarea de 20 de ani a Asociaţiei de atletism Bucureşti!

VIDEO | Aniversarea de 20 de ani a Asociaţiei de atletism Bucureşti!

Atletism

Comentarii

Asociaţia de atletism Bucureşti a sărbătorit 20 de ani de existenţă, ocazie cu care a semnat un nou protocol cu Agenţia Naţională Antidoping. Prezent la eveniment, Cristi Balaj i-a anunţat pe sportivi că în curând vor avea o platformă dedicată, în care vor putea denunţa posibile încălcări ale regulamentului.

"Sportivii vor avea ocazia să aibă instalaţia aplicaţia ANAD, şi,atunci când vor apăsa pe un buton, în cel mai scurt timp posibil, ofiţerul care răspunde de disciplina respectivă, îl va suna pe sportiv să îl întrebe cu ce poate să îi fie de folos", a spus Cristi Balaj.

Balaj a vorbit şi despre fotbaliştii care îşi aşteaptă sentinţa în scandalul de dopaj de la Astra. Doctorii care le-au făcut lui Ioniţă, Fatai şi Seto  procedurile interzise ar putea fi traşi şi ei la răspundere.

"Noi, ca agenţie, nu putem să sancţionăm prin comisiile pe care le avem decât din punct de vedere sportiv. Fiind o prevedere legală, în cazul medicilor trebuie să ne trimitem această sancţiune stabilită de comisii către colegiul medicilor, unde noi nu avem acces şi nu putem să intervenim în forma lor de judecată.



Dar sportivii care au fost induşi în eroare de către anumiţi medici, conform acestei prevederi, pot să îi acţioneze în instanţă"
, a mai spus Balaj.3

 

Afla mai multe despre: balajatletism 

viewscnt
Articole similare