Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ansu Fati e "on fire" pentru Barcelona! Gol spectaculos marcat de "wonderkid-ul" catalan în meciul cu Celta Vigo

VIDEO | Ansu Fati e "on fire" pentru Barcelona! Gol spectaculos marcat de "wonderkid-ul" catalan în meciul cu Celta Vigo

FC Barcelona

Comentarii

Ansu Fati (17 ani) e "on fire" în acest debut de sezon pentru FC Barcelona! "Wonderkid-ul" catalanilor a marcat din nou, în partida cu Celta Vigo, după dubla reuşită etapa trecută, contra lui Villarreal, pe Camp Nou.

Fati e viitorul Barcelonei şi a arătat asta încă o dată, în partida cu Celta Vigo. Într-o deplasare tradiţional grea pentru FC Barcelona, fotbalistul promovat din academia catalană a marcat şi a deschis scorul în minutul 11, cu o execuţie foarte frumoasă.

La capătul unei combinaţii pe metru pătrat în marginea careului Celtei, Ansu Fati a primit o pasă foarte bună de la Coutinho, a preluat excelent pe poziţie viitoare, cu stângul, şi a tras cu dreptul, la colţul scurt, şi l-a învins pe portarul Villar. Ansu Fati e golgheterul Barcelonei în acest sezon, cu trei reuşite în două etape disputate.

 

Ansu Fati a reuşit o dublă în meciul cu Villarreal, cu care Barcelona a deschis sezonul de LaLiga, pe Camp Nou.

Promovat la echipa mare a Barcelonei în august 2019, Ansu Fati e considerat de mulţi specialişti urmaşul lui Leo Messi pe Camp Nou. De când a făcut pasul la seniori, Fati a strâns 34 de meciuri, 11 goluri şi două pase de gol în toate competiţiile pentru FC Barcelona.

Afla mai multe despre: ansu fatigolvideofc barcelona 

viewscnt
Articole similare