Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Antoine Griezmann ovaţionat de fanii catalani pe Camp Nou. Primire specială pentru starul francez

VIDEO | Antoine Griezmann ovaţionat de fanii catalani pe Camp Nou. Primire specială pentru starul francez

FC Barcelona

Comentarii

Antoine Griezmann a fost întâmpinat cu ovaţii pe Camp Nou, la prezentarea echipei catalane.

Campioana Spaniei joacă împotriva lui Arsenal Londra la Trofeul Joan Gamper, ocazie cu care şi-a prezentat şi lotul pentru sezonul viitor. Inclusiv noua achiziţie Firpo Junior a fost prezent şi aplaudat de fani, dar ovaţiile speciale le-au fost rezervate super starurilor, Antoine Griezmann şi mai ales, Lionel Messi.

Francezul a fost întâmpinat cu multă căldură de către suporterii Barcelonei, care l-au apludat la scenă deschisă în momentul în care numele său a fost anunţat la staţia de amplificare a stadionului. Griezmann va juca în sezonul viitor cu numărul 17. El a fost anunţat titular în partida cu Arsenal.

 

 

Fanii catalani nu l-au uitat pe fostul ”madridista” Mesut Ozil, care a primit huiduielile de rigoare. Contra lui Arsenal, Valverde a ales următorul 11: Neto - Semedo, Pique, Umtiti, Alba - Puig, De Jong, Rakitic - Griezmann, Perez, Dembele

Trofeul Joan Gamper se desfăşoară în fiecare an înainte de startul Barcelonei din noul sezon. Joan Gamper a fost jucător, membru fondator al Barcelonei şi preşedinte al catalanilor. Născut în 1877, acesta a murit în 1930, la vârsta de 52 de ani.
 

Afla mai multe despre: griezmann 

viewscnt
Articole similare