Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Antoine Griezmann şi-a anunţat oficial plecarea de la Atletico Madrid: "Simt nevoia unei noi provocări"

VIDEO | Antoine Griezmann şi-a anunţat oficial plecarea de la Atletico Madrid: "Simt nevoia unei noi provocări"
Comentarii

Atacantul francez Antoine Griezmann a anunţat, marţi seară, că se va despărţi de Atletico Madrid, la finalul sezonului.

Campionul mondial a făcut anunţul prin intermediul unui clip publicat pe reţelele de socializare, fără să dezvăluie la ce echipă se va transfera.

"Am luat decizia să plec. Simt nevoia unei noi provocări. Am discutat deja cu Cholo (n.r. Diego Simeone), cu preşedintele şi cu toţi oamenii din conducere. Acum vreau să vorbesc şi cu voi, cu fanii. Mi-aţi oferit mereu atât de multă iubire. Vă voi purta mereu în suflet, nu am cum să vă uit. Au fost cinci ani incredibili. Vă mulţumesc pentru tot!", a spus Antoine Griezmann.

 

Conform AS, Griezmann a anunţat conducerea lui Atletico că îşi va achita singur clauza de reziliere a contractului.

Internaţionalul francez, care mai avea contract cu Atletico până în 2023, cu un salariu de 23 de milioane de euro pe an, are o clauză de reziliere fixată la 120 de milioane de euro. Griezmann este dorit de FC Barcelona, dar Mundo Deportivo anunţă că de serviciile francezului se interesează, mai nou, şi Paris Saint-Germain.

În vârstă de 28 de ani, Griezmann joacă la Atletico din 2014, atunci când a fost transferat de la Real Sociedad, în schimbul sumei de 30 de milioane de euro. În această perioadă, Griezmann a adunat 256 de meciuri, 133 de goluri şi 50 de assist-uri în tricoul lui Atleti.

4 trofee a cucerit Griezmann cu Atletico

150 de milioane de euro este cota francezului, conform Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: griezmann 

viewscnt
Articole similare