Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Antonio, CONTE de Milano! Inter s-a calificat în finala Europa League după ce a desfiinţat-o pe Şahtior. Italienii joacă finala cu Sevilla

VIDEO Antonio, CONTE de Milano! Inter s-a calificat în finala Europa League după ce a desfiinţat-o pe Şahtior. Italienii joacă finala cu Sevilla

UEFA Europa League

Comentarii

Internazionale Milano este cea de-a doua finalistă din Europa League. Italienii s-au jucat cu Şahtior, căreia i-au administrat un incredibil 5-0! Finala Europa League se joacă vineri, la Koln, în direct la Telekom Sport de la ora 22:00.

În Evul Mediul, Contele era un fel de "mare senior", conducător al unei provincii, cu funcţii administrative şi militare.

Definiţia poate fi transpusă şi astăzi, în prezent, pentru a-l descrie pe cel care o conduce pe Internazionale Milano spre finala UEFA Europa League. Este prima finală importantă pentru gruparea de pe Meazza în Europa, după cea din sezonul 2009-2010, când Mourinho o califica şi câştiga cu Inter, UEFA Champions League.

Conte este totul astăzi la Inter: decide transferurile, face primul 11 (oricât de normal ar suna), dictează cu precizie în vestiar, îşi impune stilul şi filosofia de joc, fără ca cineva să protesteze. Are puteri administrative, dar şi "militare". Nimeni nu-i contestă autoritatea, iar fostul selecţioner îşi vede liniştit de proiect.

  • 52 de meciuri are Antonio Conte pe banca tehnică a lui Inter Milano
  • 32 de victorii a bifat antrenorul italian
  • 109 goluri a marcat Internazionale Milano
  • 8 este numărul înfrângerilor suferite de Conte în primul an ca antrenor pe Meazza
  • 11 meciuri consecutive fără înfrângere are Conte în acest moment

Inter a defilat cu Şahtior şi merge în finala UEFA Europa League

Trupa lui Conte a fost pur şi simplu superioară. A avut mai multă agresivitate, a fost mult mai disciplinată şi şi-a îndeplinit perfect partitura solicitată de Contele Antonio.

Lautaro şi Lukaku au făcut diferenţa uşor în favoarea italienilor, care la primul sezon cu Antonio Conte pe bancă s-au implicat serios în lupta pentru titlu şi au atins o finală europeană. Într-un proiect care pariaza pe o fertilitate imediată, Conte şi-a distribuit mânios stilul, şi-a pus amprenta pe tot ceea ce înseamnă Inter, astăzi şi îi face pe fani să viseze că din sezonul viitor, echipa lor poate opri supremaţia lui Juve.

Până atunci, vineri, la Koln, în direct la Telekom Sport, Inter Milano dă piept cu spectaculoasa FC Sevilla,în finala UEFA Europa League.


LIVE VIDEO Inter - Şahtior 5-0 (Lautaro Martinez 18, 73, D'Ambrosio 65, Lukaku 79, 83)

Echipele de start:

  • Inter: Handanovic - Godin, Bastoni, De Vrij - D'Ambrosio, Barella, Brozovic, Gagliarduni, Young - Lukaku, Martinez
  • Şahtior: Pyatov - Matviyenko, Kryvtsov, Khocholava, Dodo - Marcos Antonio, Stepanenko - Marlos, Alan Patrick, Taison - J. Moraes

FINAL! Inter merge în finala UEFA Europa League!

Min 83. GOL INTER! Romelu Lukaku, din nou! Belgianul pătrunde impetuos, desfiinţează defensiva ucrainiană şi pare că nu poate fi oprit. Gol şi 5-0 pentru Inter Milano!

Min 77. GOL INTER! Romelu Lukaku marchează şi el. Este 4-0 pentru Inter, cu al 10-lea gol marcat de belgian în competiţie. Pasă de gol pentru Lautaro Martinez

Min 73. GOL INTER! Recuperare în terenul advers şi o contră din nou ucigătoare a lui Inter, care marchează prin acelaşi Lautaro Martinez

Min 64. GOL INTER! Este 2-0 pentru trupa lui Conte!! Danilo D'Ambrosio marchează tot cu capul, de această dată, după o fază fixă. Italianul s-a informat excelent, s-a plasat bine şi a sărit la timp pentru primul său gol în actuala ediţie de UEL

Min 49. Lukakuuuu! Şut bun al belgianului, puţin pe lângă poartă

Min 47. Ocazie mare pentru Inter! Lautaro câştigă un duel unu contra unu şi caută lobul. Pyatov se întinde şi reuşeşte să respingă

Şahtior solicită lovitură de la 11 metri

Min 46. S-a reluat a doua semifinală din UEFA Europa League. Scorul este favorabil italienilor

Pauză: Inter conduce cu 1-0

Min 43. Şut bun al lui Marcos Antonio! Puţin peste transversală!

  • Suntem aproape de finalul primei reprize, iar meciul se joacă după aceleaşi coordonate. Şahtior nu pare un pericol pentru Inter Milano! Diferenţa dintre cele două echipe pare evidentă

Min 34. Şut bun al lui Barella! Pyatov scapă de această dată

Min 30. Prima şansă de gol pentru ucrainieni. Moraes e la finalizare, dar nu reuşeşte să înscrie

Min 25. Ocazie mare pentru Inter! Lukaku şi Lautaro nu reuşesc să marcheze din poziţii avantajoase. Se dictează ulterior offside.

Min 18. GOL INTER! Contră ucigătoare a lui Inter Milano. Barella centrează perfect din dreapta, Lautaro Martinez se înalţă şi trimite cu capul, pe lângă Pyatov. 1-0 pentru italieni!

  • Şahtior este echipa de posesie, aşa cum ne aşteptam. Inter Milano aşteaptă contrele, care atunci când vor veni, vor fi probabil foarte periculoase. Agresivitate şi multă disciplină în echipa italienilor.

Min 1. Start in cea de-a doua semifinală


A doua semifinală din Europa League, partida dintre Internazionale Milano şi Şahtior Doneţk se joacă luni, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1.

  • Inter Milano - Şahtior Doneţk LIVE VIDEO, luni de la ora 22:00

Italienii pornesc cu prima şansă în această partidă, care reprezintă un duel între două formaţii pe care le-a antrenat în trecut, Mircea Lucescu.

Totodată, confruntarea pare şi un duel de la distanţă între două formaţii care marchează destul de mult. Atât Inter, cât şi Şahtior, au marcat cel puţin câte două goluri în ultimele cinci partide disputate în această competiţie. Lukaku (Inter) şi Junior Moraes (Şahtior) sunt cei mai buni maractori din fiecare tabără, ambii cu câte patru goluri marcate.

  • Inter Milano - Şahtior Doneţk LIVE VIDEO, luni de la ora 22:00

Internazionale are o medie mai bună de şuturi pe spaţiul porţii şi este avantajată de înălţime. Talia jucătorilor de la Inter este mai bună, semn clar al jocului practicat de cele două formaţii: italienii preferă jocul agresiv, dar rapid, ucrainienii preferă să joace la firul ierbii.

Trupa lui Conte a câştigat ultimele patru meciuri disputate în UEFA Europa League, în timp ce Şahtior are trei victorii în ultimele trei partide. Se pare că de la Inter va lipsi Alexis Sanchez, în timp ce ucrainienii l-au recuperat acum pe Davit Khocholava, suspendat pentru partida cu FC Basel (scor 4-1)

Formaţii probabile:

  • Inter Milano: Handanovic - Godin, Vrij, Bastoni - DAmbrosie, Barella, Brozovic, Gagliardini, Young - Lautaro, Lukaku
  • Şahtior: Pyatov - Dodo, Kivtsov, Bondar, Matvyenko - Antonio, Stepanenko - Marlos, Patrick, Taison - J. Moraes

Partida poate fi urmărită LIVE VIDEO pe www.telekomsport.ro şi în direct la Telekom Sport 1, luni de la ora 22:00
 

Afla mai multe despre: inter milanoşahtior doneţk 

viewscnt
Articole similare