Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Antrenament inedit pentru Serena Williams! Cu ce legendă s-a pregătit pentru momentul când se va lăsa de tenis. A ales inspirat?:)

VIDEO | Antrenament inedit pentru Serena Williams! Cu ce legendă s-a pregătit pentru momentul când se va lăsa de tenis. A ales inspirat?:)

Inedit

Comentarii

Serena Williams profită de pauza din circuit pentru a-şi testa abilităţile la ...box. Sub îndrumarea lui Mike Tyson, sportiva de 38 de ani pare pregătită oricând să schimbe domeniul de activitate.

La 38 de ani, Serena Williams nu s-a săturat de tenis. Deşi deţine recordul titlurilor de Grand Slam câştigate în carieră, americanca nu vrea să se oprească. Doar că se pregăteşte şi pentru momentul când retragerea nu va mai putea fi evitată. Cu o lună înaintea debutului Australian Open 2020, Serena şi-a făcut timp şi pentru o şedinţă de pregătire mai specială. Şi nu cu oricine.

Myke Tyson i-a sărit în ajutor pentru a-i arăta primii paşi în lumea boxului. Imaginile cu antrenamentul cu totul şi cu totul inedit au fost postate chiar de către antrenorul de ocazie pe o reţea de socializare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hitting the bag with @serenawilliams at @bocaresort . She has some power  #mouratogloupreseason

A post shared by Mike Tyson (@miketyson) on

Afla mai multe despre: serena williamsmike tysonantrenamentboxcarieră 

viewscnt
Articole similare