Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Antrenorii români nu vor la FCSB! Un alt tehnician îl refuză pe Gigi Becali: "Mă simt bine că am principiile intacte"

VIDEO | Antrenorii români nu vor la FCSB! Un alt tehnician îl refuză pe Gigi Becali: "Mă simt bine că am principiile intacte"

Fotbal

Comentarii

Edi Iordănescu a revenit pe banca tehnică a celor de la Gaz Metan, după problemele medicale, astăzi, în victoria de pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 3-0. Acesta a comentat situaţia celor de la FCSB, care nu au antrenor principal, lăsând de înţeles că refuză să lucreze cu Gigi Becali, în condiţiile impuse de acesta.

Edi Iordănescu se simte mai bine şi a revenit nerăbdător pe banca echipei sale, Gaz Metan Mediaş. Se pare că a fost o revenire de bun augur, de noroc, echipa sa învingând cu 3-0 pe FC Voluntari. La finalul partidei, Edi a lăsat de înţeles că nu şi-ar dori să antreneze o formaţia le care patronul calcă în picioare principiile antrenorului. În acest context, proiectul de la Gaz Metan Mediaş rămâne singurul, dar şi cel mai important proiect al său.
"Nu îi ştiu ideile şi nu ştiu ce vis are fiecare în parte. Eu ştiu că am treaba mea aici şi eu un subiect pe care nu pot să-l comentez. Dacă vreţi să comentaţi neapărat despre patronului Stelei (n.r. - FCSB-ului), pot să spun că are respectul meu pentru cât investeşte în fotbal şi pentru sufletul pe care îl pune. Eu am drumul meu, sunt aici, implicat 100% în activitatea echipei. Mă simt bine că pot să îmi desfăşor meseria aşa cum trebuie şi am principiile intacte", a declarat Edi Iordănescu.

De asemenea, tehnicianul a comentat şi schimbarea surprinzătoare de la nivelul conducerii FCSB-ului, plecarea lui Meme Stoica şi venirea lui Narcis Răducan.
"Cred că FCSB a suferit o mare pierdere prin plecarea lui Mihai Stoica. Ce-am avut eu de împărţit cu el în trecut a fost una, realitatea e alta. E un om care încearcă să ţină un anumit echilibru şi vă spune o persoană care a colaborat cu el şi care ştie ce făcea. Mă bucur pentru Narcis Răducan din două motive: unu, că este ceea ce şi-a dorit, şi doi fiindcă poate să aducă un plus extraordinar în ceea ce înseamnaă gestionarea lucrurilor acolo, echilibru şi dezvoltare", a conchis Edi Iordănescu.

viewscnt
Articole similare