Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Antrenorul din Liga 1 care NU a ratat Liverpool - Barcelona. Cum s-a văzut nebunia de pe Anfield din România: "S-a întâmplat o minune"

VIDEO | Antrenorul din Liga 1 care NU a ratat Liverpool - Barcelona. Cum s-a văzut nebunia de pe Anfield din România: "S-a întâmplat o minune"
Comentarii

Cristiano Bergodi, antrenorul echipei FC Voluntari, s-a declarat impresionat de ce a văzut la Liverpool - Barcelona, deşi a recunoscut că nu se aştepta la o asemenea revenire din partea "cormoranilor".

"A fost un meci senzaţional, extraordinar, trăit cu emoţie şi din partea celor care nu sunt acolo. Nu credeam, aşa cum au jucat... lipseau şi Salah şi Firmino, doi jucători foarte importanţi... Asta e probabil munca extraordinară pe care a făcut-o Jurgen Klopp, antrenorul. Are o relaţie extraordinară cu jucătorii. S-a întâmplat o minune", a afirmat Bergodi, într-o conferinţă de presă.

Dacă tehnicianul italian a urmărit cu sufletul la gură partida de pe Anfield, un alt antrenor din Liga 1 mărturisea sincer în urmă cu o săptămână că nu a văzut meciul tur. Este vorba despre Corneliu Papură.

”Am un program atât de încărcat. Îi ştiu pe toţi de la Steaua, îi visez şi chiar nu mai am putere să stau până la 10 noaptea, când se joacă în Europa. Chiar nu mai am putere fizică să mai stau să urmăresc încă un meci. Aş vrea să văd Barcelona cu Liverpool, dar nu mai am puterea fizică să o fac”, spunea antrenorul Craiovei.

Liverpool a întors scorul din tur şi a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), pe FC Barcelona, în manşa a doua a semifinalelor Ligii Campionilor. Barcelona a câştigat prima manşă cu 3-0, dar echipa antrenată de Jurgen Klopp merge în ultimul act, pentru al doilea sezon consecutiv. Anul trecut, "cormoranii" au pierdut cu 3-1, finala cu Real Madrid.

Au marcat: Origi '7, '79, Wijnaldum '54, '56.

În cealaltă partidă retur a semifinalelor se vor întâlni, miercuri, de la ora 22.00, la Amsterdam, Ajax şi Tottenham. În tur, olandezii au câştigat la Londra, cu 1-0.

Finala va avea loc la 1 iunie, la Madrid, pe stadionul echipei Atletico.

Afla mai multe despre: bergodi 

viewscnt
Articole similare