Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Antrenorul interimar al FCSB-ului, pus în încurcătură la prima sa conferinţă: "Scuzaţi-mă? Cine va face echipa?" Ce a susţinut

VIDEO | Antrenorul interimar al FCSB-ului, pus în încurcătură la prima sa conferinţă: "Scuzaţi-mă? Cine va face echipa?" Ce a susţinut

FCSB

Comentarii

Vergil Andronache, antrenorul interimar al echipei FCSB, a fost pus în încurcătură la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Astra. Tehnicianul de 48 de ani a fost întrebat cine va face echipa pentru jocul de luni seară.

"Scuzaţi-mă? Cine va alcătui echipa? Noi, staff-ul", a replicat Vergil Andronache, cu jumătate de gură.

Vergil Andronache, interimar până la găsirea unui nou antrenor principal, a dezvăluit că atmosfera de la echipă nu este una bună, ci foarte bună, în ciuda situaţiei delicate.

"Zilele acestea au fost practic ca nişte ani. Nu ne-a fost prea comod ultimul rezultat, de aceea vrem ca meciul cu Astra să fie un bun prilej pentru noi pentru a le arăta suporterilor că suntem altă echipă.

Este un lucru normal (n.r. - faptul că a preluat echipa), probabil că fiecare angajat al unei societăţi face acest lucru. Eram acolo, atâta vreme cât ni se solicită ajutorul, îl facem cu plăcere.

Tocmai acum am vorbit cu băieţii. Atmosfera este una... Nimănui nu i-a plăcut ce s-a întâmplat. Să ştiţi că nu e uşor să faci ceea ce au făcut ei, pentru că a fost o stare de oboseală, dar noi credem că cuvântul nu se poate nu există. Ne cunoşteam programul, nu trebuie să ne plângem şi tocmai de asta atmosfera este una foarte bună. I-am felicitat pentru cum s-au antrenat zilele astea. Contează extraordinar de mult antrenorul, dar aici este un grup unit şi sunt nişte caractere extraordinar de bune. Eu am observat dorinţa de a câştiga. Le-am spus că trebuie să fim o echipă de bărbaţi adevăraţi. Veţi vedea, am curajul să fac afirmaţia asta, o echipă cel puţin determinată.

El (n.r. - Bogdan Andone) este un băiat extraordinar, am împărţit camera timp de opt luni şi a ţinut atât de mult ca atmosfera să fie bună, încât nici măcar mie nu mi-a spus. Eram în autocar şi nici măcar nu ştiam lucrul ăsta. Să ştiţi că este un om extraordinar, inteligent pe deasupra şi un om foarte bun.

Datoria mea este să asigur continuitate echipei, restul lucrurilor le decid oamenii din club", a declarat Vergil Andronache.

Meciul dintre Astra şi FCSB se joacă luni, de la 21:00, în etapa a patra a Ligii 1. Partida va fi transmisă în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Primul antrenor dispus să lucreze cu Gigi Becali la FCSB

Antrenorul echipei Chindia Târgovişte, Viorel Moldovan, a mărturisit că ar putea să lucreze cu Gigi Becali la FCSB, dacă finanţatorul vicecampioanei îl ofertează.

"Dacă m-ar oferta Gigi, ne-am putea înţelege. Suntem amândoi în zodia rac. Racii pot colabora între ei. De ce nu? Nu se ştie niciodată ce-ţi oferă viitorul", a declarat Viorel Moldovan, la conferinţa de presă de la finalul meciului cu CFR Cluj, scor 1-4.

Afla mai multe despre: andronache 

viewscnt
Articole similare