Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Antrenorul lui CSA Steaua, mulţumit de evoluţia jucătorilor săi, după victoria din derby: "Asta e valoarea lor"

VIDEO | Antrenorul lui CSA Steaua, mulţumit de evoluţia jucătorilor săi, după victoria din derby: "Asta e valoarea lor"

Handbal

Comentarii

CSA Steaua a învins-o pe Dinamo, 35-30, în Liga Zimbrilor, iar antrenorul "militarilor", Ovidiu Mihăilă, este mulţumit de evoluţia jucătorilor săi. Tehnicianul Stelei a comentat şi despre parcusul adversarilor în Liga Campionilor: "Le urez succes".

"Eu în primul rând mă bucur pentru băieţi. Cam asta e valoarea lor. Am trăit momente grele, şi-au dorit să revină. Am făcut un pas astăzi spre ceea ce ne-am propus împreună şi sper ca pe viitor să arătăm ceea ce am arătat astăzi, că ştim să jucăm handbal şi ceea ce facem, facem de plăcere. I-am simţit motivaţi, s-au pregătit foarte bine şi cred că aici s-a făcut diferenţa. Am avut prospeţime, am avut agresivitate în apărare, am dat goluri pe faza a doua, pe contraatac, şi cred că aici i-am surprins. Dacă am fi stat faţă în faţă, au o apărare foarte puternică şi cred că ne-ar fi fost greu. Dar mă bucur că am rezistat cu brio fizic şi am făcut un meci bun", a spus Mihăilă după meci. 

Chiar dacă în această seară au fost rivali, Mihăilă le urează succesul dinamoviştilor în Liga Campionilor. Elverum - Dinamo va fi în direct, duminică, de la 19:10, pe Telekom Sport 1.

"I-am spus şi lui Fane, le urez succes. nu o să fie uşor. Vorbeam şi cu Fane înainte de joc, Elverum cred că este cea mai constantă echipă din grupa asta, cu un joc disciplinat, aşezat. E o echipă foarte bună. Va fi greu la Elverum, dar eu sunt convins că se vor califica. Am mare încredere, pentru că formează o echipă solidă, antrenor bun şi trebuie să facem una dintre echipele din România pasul spre handbalul european"

Afla mai multe despre: ovidiu mihailacsa steauahandbal 

viewscnt
Articole similare