Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Antrenorul lui Csikszereda, după calificarea din Cupă: "O victorie foarte frumoasă". Cum a trăit loviturile de departajare: "Este foarte greu de stat pe margine"

VIDEO | Antrenorul lui Csikszereda, după calificarea din Cupă: "O victorie foarte frumoasă". Cum a trăit loviturile de departajare: "Este foarte greu de stat pe margine"

Cupa României

Comentarii

AFK Csikszereda s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României după ce a eliminat-o pe Dinamo la penalty-uri, iar Valentin Suciu, antrenorul gazdelor, se poate considera un om norocos. După meci, el a spus cum a trăit ultimele momente ale partide, dar şi ce simte după această victorie istorică.

"Pentru noi, e o victorie foarte frumoasă, foarte preţioasă, mai ales împotriva unei echipe de Liga I. Astăzi a fost o sărbătoare, indiferent de scor. Chiar dacă pierdeam, tot sărbătoare era pentru noi, pentru că am reuşit să ajungem în optimile de finală. La jocurile acestea, jucătorii nu trebuie motivaţi. Sunt supermotivaţi", a declarat Suciu la flash interviul de la finalul meciului. 

Tehnicianul care a dus-o pe Sepsi din Liga a 4-a până în Liga 1 explică şi cum a trăit loviturile de departajare, în special ultimul penalty, al lui Delorge, care a fost repetat: "Este foarte greu de stat pe margine. La un moment dat, pierdusem şirul. Nu mai ştiam cine a dat, cine n-a dat, cum a decurs. Din păcate, nu am înţeles de ce s-a repetat şi m-am dus acolo, poate mi se explică ce s-a întâmplat. Nici nu mi s-a explicat. Sincer, după aceea mă aşteptam şi la ultimul penalty să se repete"

Afla mai multe despre: valentin suciucsikszeredacupa romanieidinamo 

viewscnt
Articole similare