Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Antrenorul lui Milsami, pus în încurcătură când a fost întrebat despre Bogdan Andone: ”Eu mă uit la alte campionate”

VIDEO | Antrenorul lui Milsami, pus în încurcătură când a fost întrebat despre Bogdan Andone: ”Eu mă uit la alte campionate”

UEFA Europa League

Comentarii

Veaceslav Rusnac, antrenorul lui Milsami, spune că meciul cu FCSB este un eveniment special pentru jucătorii săi. FCSB - Milsami este prima manşă a turul 1 din preliminariile Europa League. Meciul este programat joi, de la 21:30, la Giurgiu.

Milsami este adversara FCSB-ului în primul tur din Europa League, un adversar care n-ar trebui să-i pună prea mari probleme. Antrenorul echipei din Republica Moldova recunoaşte că diferenţa dintre cele două cluburi este foarte mare, dar speră într-o surpriză. Veaceslav Rusnac spune că şi-a studiat foarte bine adversarul, însă Bogdan Andone, noul antrenor al FCSB-ului, reprezintă o necunoscută pentru el:

”Sunt de acord că ne aşteaptă un meci greu, dar şi interesant. Pentru un club ca noi e o cinste să jucăm aici. E un prestigiu pentru noi, suntem în comparaţie cu adversarul un club mic, dar sper că mâine vom face faţă. Şi sunt încrezător în băieţi, avem şi noi problemele noastre, la fel ca adversarul, dar mâine, timp de o oră jumătate uităm de asta.

(Jucaţi cu Steaua sau cu alta echipă?) La noi nu este prea multă informaţie legat de asta. Eu ştiu că acest club e un club cu istorie mare, care la noi în ţară e foarte iubit, foarte multă lume e fan FCSB şi multă lume s-a bucurat că noi jucăm cu ei, asta e important.



(Care e principalul pericol de la FCSB?) Am analizat echipa, s-a schimbat antrenorul, dar au jucători valoroşi, care pot să facă diferenţa în teren, îmi plac mult fundaşii centrali. Sunt calmi, încep atacurile, îmi place Tănase, Pintilii, centrul terenului e foarte bun. Ştiu că au probleme cu fundaşii de bandă, dar s-au întors jucătorii de la U21. Au cu cine schimba.

(Ce ştiţi despre antrenor?) Nu pot să vă spun nimic, pentru că, sincer, nu prea am informaţii de campionatul României. Eu în altă parte mă uit. Ştiu că e un antrenor nou, care are şi el ambiţiile lui ca şi toţi.

În ultimul timp, cluburile din Moldova şi chiar naţionala, nu prea au rezultate bune şi va fi un rezultat istoric dacă trecem mai departe”,
a declarat Veaceslav Rusnac, antrenorul lui Milsami.

Afla mai multe despre: veaceslav rusnacfcsb 

viewscnt
Articole similare