Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Antrenorul momentului în România nu se gândeşte la plecare: "Sunt netransferabil" Anunţul îl vizează şi pe Gigi Becali

VIDEO | Antrenorul momentului în România nu se gândeşte la plecare: "Sunt netransferabil"  Anunţul îl vizează şi pe Gigi Becali

Fotbal intern

Comentarii

Chiar dacă situaţia la echipa sa este una dificilă din cauza restanţelor faţă de jucători, Edward Iordănescu nu se gândeşte să se despartă de trupa din Ardeal.

Antrenorul a mărturisit într-o conferinţă de presă că ar vrea să îşi continue aventura începută la Mediaş la începutul acestui an. 
 
"Mi-aş dori să am continuitate, pentru că după experienţa neplăcută, în ciuda faptului că am câştigat un trofeu cu CFR, nu aş vrea să ajung să mă plimb de la un club la altul. 
 În momentul de faţă cred că sunt netransferabil. Sunt aici, bucuros pentru rezultate şi sper să se rezolve situaţia noastră. Cluburile despre care se speculează au antrenori, jocuri în desfăşurare" a spus tehnicianul liderului din play-out. 
 
Edward Iordănescu a început sezonul pe banca CFR-ului însă antrenorul a rezistat doar o singură lună în Ardeal. A fost demis după trei meciuri la campioana României. 
 
 
 

Afla mai multe despre: gaz metanedward iordănescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare