Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Antrenorul român care il copiază pe Pochettino, omul dorit de United! Echipa care poate deveni "Tottenham de Liga 1"

VIDEO | Antrenorul român care il copiază pe Pochettino, omul dorit de United! Echipa care poate deveni "Tottenham de Liga 1"

Superliga

Comentarii

Costel Enache a preluat-o pe Astra în finalul lui 2018 şi speră să îi ducă pe giurgiuveni în play-off, iar pentru asta e gata să impună la fosta campioană stilul unuia dintre cei mai în vogă antrenori ai momentului.

Enache spune că modelul său din fotbalul mare este argentinianul Mauricio Pochettino, omul care a transformat-o pe Tottenham într-o echipă de TOP 4 în Premier League şi care e considerat favorit să o preia pe Manchester United la finalul sezonului.

"Am avut multe modele în viaţă, din foştii mei antrenori, am încercat să iau lucruri pe care să le pot aplica cu personalitatea şi cu firea mea.

Sunt mulţi cei cu care am lucrat ca şi jucător şi am avut ce învăţa de la fiecare.

Pochettino! Îmi place Tottenham şi îmi place modelul de joc şi forma de organizare. Dar şi Bielsa mi-a plăcut într-o perioadă foarte, foarte mult. Un tip care transmitea un temperament şi mi-a plăcut foarte mult dinamica şi agrevitatea echipelor pe care le antrena"
, a declarat Costel Enache pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: pochettinoenacheastratottenham 

viewscnt
Articole similare