Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Anunţ de ultimă oră al lui Vasile Miriuţă! Ce ofertă a primit antrenorul Hermannstadt-ului: "Nu o să mă credeţi!"

VIDEO | Anunţ de ultimă oră al lui Vasile Miriuţă! Ce ofertă a primit antrenorul Hermannstadt-ului: "Nu o să mă credeţi!"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Vasile Miriuţă, a dezvăluit, vineri, că în această iarnă a avut pe masă o ofertă tentantă din străinătate, dar a preferat să continue munca începută în octombrie la formaţia sibiană.

"Vreau să mulţumesc conducerii că a avut şi are în continuare încredere în mine. Mă simt extraordinar de bine şi mă bucur că am prelungit contractul.

Dacă vă spun acum, şi domnul preşedinte ştie, că am avut ofertă şi nu am plecat... din Kazahstan. Nu o să mă credeţi, o să spuneţi că bag în ele. Am avut ofertă de patru ori mai bună ca la Sibiu, în urmă cu o lună, să plec. Dar nu trădez", a afirmat Vasile Miriuţă, într-o conferinţă de presă.

În vârstă de 50 de ani, Vasile Miriuţă o antrenează pe Hermannstadt din octombrie. În momentul în care a fost preluată de Miriuţă, Hermannstadt avea doar opt puncte şi ocupa penultimul loc în Liga 1, cu doar 11 puncte. Acum, sibienii se află pe poziţia a şaptea, cu 28 de puncte acumulate în 21 de etape.

Miriuţă şi-a început cariera de antrenor în Germania, la echipa Under-19 a clubului Energie Cottbus. A mai trecut pe la echipa a doua a clubului din Cottbus, Ceahlăul Piatra Neamţ, CFR Cluj, Gyor ETO, ASA Tg. Mureş, Energie Cottbus, Concordia Chiajna şi Dinamo Bucureşti.

Afla mai multe despre: miriuta 

viewscnt
Articole similare