Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Anunţ de ultimă oră despre Denis Alibec! Costel Enache a recunoscut: ”El nu se poate ascunde. Ştie foarte bine”

VIDEO | Anunţ de ultimă oră despre Denis Alibec! Costel Enache a recunoscut: ”El nu se poate ascunde. Ştie foarte bine”

Astra Giurgiu

Comentarii

Costel Enache a vorbit despre situaţia lui Denis Alibec de la Astra şi a explicat faptul că atacantul şi-ar dori să plece la o echipă care să îşi propună obiective mai îndrăzneţe.

Enache i-a luat apărarea lui Alibec în ceea ce priveşte trăirile sale din timpul meciurilor, dar a ţinut să-i reamintească faptul că el este imaginea clubului Astra.

Denis arată foarte bine sentimentele, trăirile. El nu şi le poate ascunde. Are suflet de copil şi exact ca orice copil, când e supărat se vede imediat, când e dezamăgit. Şi-a dorit mult de la sezonul ăsta, a fost foarte aproape de convocările la lotul naţional, accidentările l-au ţinut deoparte. Şi e puţin frustrat. Dar în acelaşi timp e şi foarte motivat, pentru că înţelege că suntem cu toţii responsabili pentru ce ne aşteaptă mâine, o luptă dură.

Denis este un jucător care poate fi imaginea clubului nostru şi de aceea vreau să îi transmit şi pe această cale, chiar dacă el ştie foarte bine, că e responsabil pentru ceea ce se întâmplă. El nu că vrea să plece de la Astra, el vrea să plece la un club cu pretenţii mai mari decât clubul nostru”, a spus Costel Enache.

Afla mai multe despre: alibecastraenache 

viewscnt
Articole similare