Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Anunţ spectaculos făcut de Şumudică după transferul lui Junior Morais! Mercato NEBUN pentru Gaziantep: "Sunt de mare nivel!" Ce mutări pregăteşte

VIDEO | Anunţ spectaculos făcut de Şumudică după transferul lui Junior Morais! Mercato NEBUN pentru Gaziantep: "Sunt de mare nivel!" Ce mutări pregăteşte

Stranieri

Comentarii

Anunţ spectaculos făcut de Şumudică după transferul lui Junior Morais! Ce mutări urmează pentru Gaziantep

Marius Şumudică şi-a început oficial mandatul de la Gazişehir Gaziantep, iar primul transfer al românul a fost reprezentat de aducerea brazilianului Junior Morais, de la FCSB.

Şumi a vorbit în Turcia despre planurile sale şi i-a anunţat pe fanii echipei sale că urmează mutări cu adevărat spectaculoase: cel puţin opt jucători "de mare nivel" vrea tehnicianul român.

"Va fi o responsabilitate mare, pentru că nu va fi uşor singur printre alţi 17 antrenori turci.



De aceea eu am o responsabilitate şi mai mare, mai suntem puţin şi în urmă cu jucătorii. Ne gândim, analizăm şi tocmai de aceea nu facem încă multe transferuri, pentru că eu îmi doresc jucători de mare nivel.

Cineva a zis că nu am şcoală internaţională. Altcineva vrea mulţi bani. Altcineva crede că avem un patron foarte bogat şi vrea să dubleze preţul. Din varii motive.

Vreau să aduc fotbalişti care să joace cu inima. Şi până în ziua de 14, când plecăm în cantonament, vom mai aduce aproximativ 8-10 jucători"
, a spus Şumudică.

Afla mai multe despre: sumudicadenisgaziantep 

viewscnt
Articole similare