Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Anunţ surprinzător la campioana României. Emmanuel Culio pleacă de la CFR. Despărţire cu lacrimi de clujeni

VIDEO | Anunţ surprinzător la campioana României. Emmanuel Culio pleacă de la CFR. Despărţire cu lacrimi de clujeni

CFR Cluj

Comentarii

Imediat după obţinerea calificării în 16-imile Europa League, fanii CFR-ului au primit şi o veste proastă. Unul dintre cei mai buni jucători din lotul echipei lui Dan Petrescu, Emmanuel Culio şi-a anunţat plecarea de la campioana României.

"Luni jucăm pentru Culio, Eroul de la Roma sau oricum doriţi voi, suporterii CFR-işti să îl numiţi, pe unul dintre cei mai buni jucători care au îmbrăcat vreodată tricoul “alb-vişiniu”! Haideţi cu toţii la stadion, haideţi cu toţii în Gruia!

Mijlocaşul nostru a luat decizia de a părăsi România din motive personale şi de a se întoarce alături de familia sa în Argentina. În întreaga carieră, Culio n-a petrecut nici măcar o zi departe de soţia şi copiii săi, iar gândul că ar urma să stea în România fără ei l-a făcut să ia această decizie.

E o decizie care, pe noi, toţi cei din Familia CFR ne întristează, pentru că ne despărţim nu doar un fotbalist extraordinar, ci de un om incredibil, un muncitor desăvârşit, un model pentru orice tânăr fotbalist, o persoană cu un caracter remarcabil.

Mulţumim, Juan! Mulţumim pentru că ai fost un exemplu pentru noi toţi din club, pentru că ai venit în România, la mii de kilometri de casă să joci fotbal, pentru că ai îmbrăcat cu mândrie mereu tricoul “alb-vişiniu” şi pentru tot profesionalismul de care ai dat dovadă.

Îşi dorim multă baftă în tot ceea ce vei alege să faci de aici înainte, fie că o să mai joci fotbal în Argentina, pentru că ştim că o poţi face încă la un nivel ridicat, fie că vei alege cariera de antrenor. Noi ne dorim să revii într-o zi în Gruia şi din postura de antrenor pentru că CFR şi Clujul va fi mereu casa ta.

Pentru meciul cu Astra, intrarea spectatorilor va fi liberă, iar cei care şi-au achiziţionat deja bilete îşi vor primi banii înapoi. Haideţi să cântăm cu toţii pentru Culio la ultimul său meci în Gruia!" , se arată pe pagina de Facebook a CFR-ului.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare